СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако постоји пакао педердких пошалица и алузија... ко је вас двојицу познавао тај му пакао неће тешко пасти...

Брате како да ти речем... Ако има прагњади или роштиља ко је луд да једе рибу?

А знаш шта је бедак е? Кад је свуда око тебе врхунска морска храна, нова и стварно укусна чак и за босанског чобана... А теби се једе јањетина с ражња ил нека лесковачка гурманска.... :mrgreen: :sad2:
Hobotnica, mmmm! Ili neke školjke. Ali što volim sabljarku sa roštilja, to ne provališ da je riba, misliš da je neko sisarače. :heart:

Treba da slušaš bolje ploče

дал је реално да имаш пристојан аватар, не боле очи кад га видиш?

RIba i perad mnogo upijaju dim... ukusno jeste ali to više nije to...
како да кажем... за укус рибе то није штета хах :mrgreen:

Uh, dimljeni šaran na podvarku je ekstra, ali i dalje sam ljubitelj mora.
ма ти си безнадежан случај то смо закључили... :(

Ако постоји пакао педердких пошалица и алузија... ко је вас двојицу познавао тај му пакао неће тешко пасти...
:lol: :ortaci3:
Рифке се жалио да је усамљен, па к'о велим да му нађем другара, али кад си ти баксуз...:lol:

Читам ово вако и размишљам... дал би кочио да вас двојицу видим на путу... и нисам најсигурнији да вам кажем.

Ако би возио аутобус пун путника... где људе да траумирам, да ми ту нешто падају псују кукају... Ако би био својим колима можда би ми било жао браника... Не знам.

Морам нађем неки ауто који има бранике ко лада специјалка некад...

a volim i ovo
576953

Брате како да ти речем... Ако има прагњади или роштиља ко је луд да једе рибу?

А знаш шта је бедак е? Кад је свуда око тебе врхунска морска храна, нова и стварно укусна чак и за босанског чобана... А теби се једе јањетина с ражња ил нека лесковачка гурманска.... :mrgreen: :sad2:
Znači Bosanac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back