Мхм... Младост .. роса... Послеподне...Ne znam, ne sećam se tih 90-h, bio sam isuviše mlad.
знате ону о два јарца на брвну, е
Јарца...? То због брадица те подсећају... Или су рогоње?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мхм... Младост .. роса... Послеподне...Ne znam, ne sećam se tih 90-h, bio sam isuviše mlad.
знате ону о два јарца на брвну, е

избегавам да гледам филмове по књигама које су ми се претходно допале, увек искасапеhajde malena
simpantična kljiga i duhovita,ocenijo bi je s 8/10
avaj,film pak smara..
ti
ал знаш да те ја волим :инлове:nisam navikao ovde na slatke rijeći i prijateljski ton..obično me svi mrzu![]()
суки је супер, само ви не знатеБио на неком другом форуму исти овако неки лик... Речит и смислен као овај Сузуки, исте форе, све исто... Бановали су га ко где како стигне... Абеназ или тако неки ник...
Oj zmjaje, de si, ove dve devojčice nešto blebeću dosadno.
суки је супер, само ви не знате

naravno jedina..i ja tebe..više no sam životал знаш да те ја волим :инлове:

ooo kolegaБио на неком другом форуму исти овако неки лик... Речит и смислен као овај Сузуки, исте форе, све исто... Бановали су га ко где како стигне... Абеназ или тако неки ник...
a sdruge strane ostavljaju jebbenog inicija koji je 43 puta veći spamer i retardма ви немате појма, мислите стрки се спрдаСупер је и камен за купус... Онај један фрагментић времена када се баш деси да ти затреба тај и такав камен... Остатак времена и не баш... Кај не?![]()
логично, кад не знашSprdanje je dosadno.
naravno jedina..i ja tebe..više no sam život
ooo kolegati si zmaj i na bureku jer da
tomie naj bolji drug,abenaz,legenda,preduhovit i prepametan lik,plivali smo zajedno
bog će ih kazniti što su nakog čoveka uklonili![]()
a sdruge strane ostavljaju jebbenog inicija koji je 43 puta veći spamer i retard
Neznaš.логично, кад не знаш