СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hajde malena z:kiss:
simpantična kljiga i duhovita,ocenijo bi je s 8/10
avaj,film pak smara..
ti
избегавам да гледам филмове по књигама које су ми се претходно допале, увек искасапе
нпр. име руже, штета је и помислити да по таквој књизи можеш снимити двосатни филм.
нема шансе.

Био на неком другом форуму исти овако неки лик... Речит и смислен као овај Сузуки, исте форе, све исто... Бановали су га ко где како стигне... Абеназ или тако неки ник...
суки је супер, само ви не знате

суки је супер, само ви не знате

Супер је и камен за купус... Онај један фрагментић времена када се баш деси да ти затреба тај и такав камен... Остатак времена и не баш... Кај не? :mrgreen:

ал знаш да те ја волим :инлове:
naravno jedina..i ja tebe..više no sam život :zaljubljena:

Био на неком другом форуму исти овако неки лик... Речит и смислен као овај Сузуки, исте форе, све исто... Бановали су га ко где како стигне... Абеназ или тако неки ник...
ooo kolega :D ti si zmaj i na bureku jer da
tomie naj bolji drug,abenaz,legenda,preduhovit i prepametan lik,plivali smo zajedno
bog će ih kazniti što su nakog čoveka uklonili :rtfm: :pop: a sdruge strane ostavljaju jebbenog inicija koji je 43 puta veći spamer i retard

Супер је и камен за купус... Онај један фрагментић времена када се баш деси да ти затреба тај и такав камен... Остатак времена и не баш... Кај не? :mrgreen:
ма ви немате појма, мислите стрки се спрда
а не спрдам се баш увек!

naravno jedina..i ja tebe..više no sam život :zaljubljena:

ooo kolega :D ti si zmaj i na bureku jer da
tomie naj bolji drug,abenaz,legenda,preduhovit i prepametan lik,plivali smo zajedno
bog će ih kazniti što su nakog čoveka uklonili :rtfm: :pop: a sdruge strane ostavljaju jebbenog inicija koji je 43 puta veći spamer i retard

Препознах те на кеца хах... Тј твог друга, да...

А Иницији је ретард пар екселанс хах

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back