Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deluješ slobodoumno a ukidao bi slobode?
Не; само злоупотребе слободе.
А тога је данас и сувише.
Рецимо, културна сфера- знам да тебе то интересује.
Каква је то слобода, у којој се емитују садржаји какве видимо у ријалитију? Слобода да се цео дан изговарају флупости и простаклуци, слобода пијаног тетурања, егзибиционизам најниже врсте?
Да ли је слобода да на радио програмима крмаучу и арлаучу домаћи и страни "музичари", несумњиво ниског квалитета, због чега неспорни квалитет просто не може да добије простор, јер се све заснива на новцу, везама, кичу и неукусу?
Схваташ суштину.
Цензура, добра, стара цензура...
Док се ствари не врате "изнад црте", која се може толерисати.

Не; само злоупотребе слободе.
А тога је данас и сувише.
Рецимо, културна сфера- знам да тебе то интересује.
Каква је то слобода, у којој се емитују садржаји какве видимо у ријалитију? Слобода да се цео дан изговарају флупости и простаклуци, слобода пијаног тетурања, егзибиционизам најниже врсте?
Да ли је слобода да на радио програмима крмаучу и арлаучу домаћи и страни "музичари", несумњиво ниског квалитета, због чега неспорни квалитет просто не може да добије простор, јер се све заснива на новцу, везама, кичу и неукусу?
Схваташ суштину.
Цензура, добра, стара цензура...
Док се ствари не врате "изнад црте", која се може толерисати.

To nije sloboda što se nama nudi nego diktatura izvitoperenog sistema vrednosti
Sloboda postoji samo kao asptraktan pojam koji za trenutke osetimo i to nas uverava da je stvarna-to jest ostvariva
A da ne bi morali da postoje kulturološki cenzori-makar oni i za dobrobit delali-mora ljudska svest da uznapreduje
A na to će popričkamo koje meleonče godina

Ccccc rasturate brakove ovde...z:mrgreen:
ne ne ne
To se ja igram vrlo popularne nove profesije seksualnog terapeuta koji u stvari spašava brakove od monotonije
A sve to zbog Sokola
Ja sam ionako bila zaokupljena mnogo zanimljivijom pikanterijom na prethodnim stranama
Gang bang između Rifa, Rola,Sokola, Proćka i Marsija......
Verovatno bi tu jos neko uskočio ali ne sme iz plakaraz:lol:

A da ne bi morali da postoje kulturološki cenzori-makar oni i za dobrobit delali-mora ljudska svest da uznapreduje
A na to će popričkamo koje meleonče godina
Е, да не би чекали то мелеонче година, и спречили апсолутну контаминацију- цензори су много мање зло од оваквих "слобода".
Јер, ова "саморегулација" тржишног типа на пољу културе је јаснија него сва друга поља људских активности.
Погледај само шта се штампа као "књиге", какви романи добијају неке награде?
Када је наша кинематографија снимила неки заиста вредан филм, у уметничком смислу?
Како се котирају наши сликари, и колико могу да живе од тога?
Културна ерозија је општа, стрмоглава и застрашујуће свеобухватна.
Из те "културе", као такве- извире коров који прожима и све друге сгере у друштву, ако разумеш на шта мислим, да сад не елаборирам...z:hm:

ne ne ne
To se ja igram vrlo popularne nove profesije seksualnog terapeuta koji u stvari spašava brakove od monotonije
A sve to zbog Sokola
Ja sam ionako bila zaokupljena mnogo zanimljivijom pikanterijom na prethodnim stranama
Gang bang između Rifa, Rola,Sokola, Proćka i Marsija......
Verovatno bi tu jos neko uskočio ali ne sme iz plakaraz:lol:

ne mogu ni da zamislim ovo :rotf:

Е, да не би чекали то мелеонче година, и спречили апсолутну контаминацију- цензори су много мање зло од оваквих "слобода".
Јер, ова "саморегулација" тржишног типа на пољу културе је јаснија него сва друга поља људских активности.
Погледај само шта се штампа као "књиге", какви романи добијају неке награде?
Када је наша кинематографија снимила неки заиста вредан филм, у уметничком смислу?
Како се котирају наши сликари, и колико могу да живе од тога?
Културна ерозија је општа, стрмоглава и застрашујуће свеобухватна.
Из те "културе", као такве- извире коров који прожима и све друге сгере у друштву, ако разумеш на шта мислим, да сад не елаборирам...z:hm:
naravno da znam a i slažem se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back