marsijaner
Legenda
- Poruka
 - 54.825

setaju rosle tangiceeeeeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или кроз објектив, па после да нас уцењујеш, ко фузбалер Карлеушу...Nikako
Ovakve gang bangove volim gledati samo.iz publike

Пу, ђубре једно лажљиво, покварено и кро, дс, сло и лдп....Samo da kažem da mi je ovo Noj reko na PP da napišem.
![]()

NemamSamo da kažem da mi je ovo Noj reko na PP da napišem.
![]()

Тражи линк, к'о Блајби...Ne verujem na reč.![]()

Ја ћу бити у најужем кругу кад се буде додељивала за- редукцију.Za širenje ljudskih sloboda

Их, не знам одакле да почнем, а и потрајало би...Koju slobodu bi reducirao i zašto?

Не; само злоупотребе слободе.Deluješ slobodoumno a ukidao bi slobode?
Ја сам за Слободу...Мићаловић...
Иако ни сека није лоша...
А и није удата...
![]()

Есаћузовемвојунаебосисадсинаебоси....Ја сам за Слободу...Мићаловић...

Не; само злоупотребе слободе.
А тога је данас и сувише.
Рецимо, културна сфера- знам да тебе то интересује.
Каква је то слобода, у којој се емитују садржаји какве видимо у ријалитију? Слобода да се цео дан изговарају флупости и простаклуци, слобода пијаног тетурања, егзибиционизам најниже врсте?
Да ли је слобода да на радио програмима крмаучу и арлаучу домаћи и страни "музичари", несумњиво ниског квалитета, због чега неспорни квалитет просто не може да добије простор, јер се све заснива на новцу, везама, кичу и неукусу?
Схваташ суштину.
Цензура, добра, стара цензура...
Док се ствари не врате "изнад црте", која се може толерисати.

ne ne neCcccc rasturate brakove ovde...![]()

Е, да не би чекали то мелеонче година, и спречили апсолутну контаминацију- цензори су много мање зло од оваквих "слобода".A da ne bi morali da postoje kulturološki cenzori-makar oni i za dobrobit delali-mora ljudska svest da uznapreduje
A na to će popričkamo koje meleonče godina

ne ne ne
To se ja igram vrlo popularne nove profesije seksualnog terapeuta koji u stvari spašava brakove od monotonije
A sve to zbog Sokola
Ja sam ionako bila zaokupljena mnogo zanimljivijom pikanterijom na prethodnim stranama
Gang bang između Rifa, Rola,Sokola, Proćka i Marsija......
Verovatno bi tu jos neko uskočio ali ne sme iz plakara![]()

naravno da znam a i slažem seЕ, да не би чекали то мелеонче година, и спречили апсолутну контаминацију- цензори су много мање зло од оваквих "слобода".
Јер, ова "саморегулација" тржишног типа на пољу културе је јаснија него сва друга поља људских активности.
Погледај само шта се штампа као "књиге", какви романи добијају неке награде?
Када је наша кинематографија снимила неки заиста вредан филм, у уметничком смислу?
Како се котирају наши сликари, и колико могу да живе од тога?
Културна ерозија је општа, стрмоглава и застрашујуће свеобухватна.
Из те "културе", као такве- извире коров који прожима и све друге сгере у друштву, ако разумеш на шта мислим, да сад не елаборирам...![]()
Знаш оно, као клинци; ГОМИЛАААААА!ne mogu ni da zamislim ovo![]()