Сајенс
Veoma poznat
- Poruka
- 12.749
види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак, зрикав се односи на човека који има проблем са очима, укошен поглед према носу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак, зрикав се односи на човека који има проблем са очима, укошен поглед према носу...
Марси је неки мјешенац такорећи Југословен...знам ја таквих доста, жртва пропале државе, не зна које му је стадо па југоносталгише у другој држави.
Треба то разумјети,није то за осуду, он је жртва као многи...
Ču... bijologija bajo moj.... Tettigoniidae vs. Cicadidae. Ne Hrvatska vs. Srbija.где си то ископо? први пут чујем да неки инсекти имају апарат на стомаку за прављење звука
Ne, već cvrčcima odgovara toplija oblast, dok zrikavaca (skaakvaca, rovaca...) ima baš svuda.
Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак
Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...
Не знате ви о Марсовцу довољно за такве оцене.
Сајенсе, неки пут је паметније оћутати...па није искључено да је броз населио усташе из далматинског камењара уместо поубијаних Срба, дао им лажна имена и представио их народу као поштене рођаке "народних непријатеља" које су комунисти стрељали, то је стара прича... само што им није рекао којег народа непријатељи су у питању..
а марсијанер - mercyaner је на курдском језику регенератор, плус mercy, а ти види шта то све може да буде..
Договорено, марковићу.стицајем зајебаних околности знам о комунистима више него неко други, знам на шта су све били спремни, а Шумадију сам пропутовао уздуж и попреко, упознао људе, чуо приче и гласине... нећемо се објашњавати, свако има његову истину, ти се држи твоје - ја ћу моје, па чија глава буде тврђа... ковачевићу..
Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...
Не знате ви о Марсовцу довољно за такве оцене.
naravnoZrikavaci su pravokrilci, i prave zvuk trljajući krila dok su cvrčci daleko veći, imaju velika krila i zvuk prave posebnim apartom na stomaku. I jedni i drugi pripadaju klasi insekata, ali tu prestaju sličnosti.
Ako pažljivo pratiš, saznaćeš da Rifke ima i klon nalog.Семинар ентомолога?
Друга врата десно....![]()