Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак, зрикав се односи на човека који има проблем са очима, укошен поглед према носу...

Марси је неки мјешенац такорећи Југословен...знам ја таквих доста, жртва пропале држaве, не зна које му је стадо па југоносталгише у другој држави.
Треба то разумјети,није то за осуду, он је жртва као многи...

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Марси је неки мјешенац такорећи Југословен...знам ја таквих доста, жртва пропале државе, не зна које му је стадо па југоносталгише у другој држави.
Треба то разумјети,није то за осуду, он је жртва као многи...

нисам ја ником судио, ја не судим. да сам хтео да судим завршио бих право.
а ти југоносталгичари су понекад агресивни и навалентни, као да су попили сву памет света заборављајући на закон не пожели ништа туђе, проучи изучи ал не пожели.

Poslednja izmena:
види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак, зрикав се односи на човека који има проблем са очима, укошен поглед према носу...

Zrikavaci su pravokrilci, i prave zvuk trljajući krila dok su cvrčci daleko veći, imaju velika krila i zvuk prave posebnim apartom na stomaku. I jedni i drugi pripadaju klasi insekata, ali tu prestaju sličnosti.

где си то ископо? први пут чујем да неки инсекти имају апарат на стомаку за прављење звука

аха, нашао сам, само им танко оно објашњење за цврчкове, не види се на фотки никакав апарат на стомаку за прављење звука

питање дал фотка уопште ваља јер цврчкови које сам видео су зелене боје

Poslednja izmena:
него данас је свети Јован, Срби се братиме и окумљују међусобно

https://adria.contentexchange.me/ar...i-kume-a-u-ponoc-obavezno-stave-jaje-u-vodu-3

- - - - - - - - - -

Ne, već cvrčcima odgovara toplija oblast, dok zrikavaca (skaakvaca, rovaca...) ima baš svuda.

ровци спадају у најкрупније зглавкаре, видео сам пар комада пу како су ружни, срећа да је пријатељ имао мачора па их мачор све потепао и оставио да леже
а скакавци су штеточине

Poslednja izmena:
види се да си хрват... не каже се зрикававац него цврчак
Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...z:D
Не знате ви о Марсовцу довољно за такве оцене.

Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...z:D
Не знате ви о Марсовцу довољно за такве оцене.

па није искључено да је броз населио усташе из далматинског камењара уместо поубијаних Срба, дао им лажна имена и представио их народу као поштене рођаке "народних непријатеља" које су комунисти стрељали, то је стара прича... само што им није рекао којег народа непријатељи су у питању.. касније су ти ликови били кичма проклете удбе.. данас су препознатљиви по томе што глуме највеће шумадинце и одбацују сваку везу са осталим Србима..
а марсијанер - mercyaner је на курдском језику регенератор, плус mercy, а ти види шта то све може да буде..

Poslednja izmena:
па није искључено да је броз населио усташе из далматинског камењара уместо поубијаних Срба, дао им лажна имена и представио их народу као поштене рођаке "народних непријатеља" које су комунисти стрељали, то је стара прича... само што им није рекао којег народа непријатељи су у питању..
а марсијанер - mercyaner је на курдском језику регенератор, плус mercy, а ти види шта то све може да буде..
Сајенсе, неки пут је паметније оћутати...z:D
По том крају црвени су прошли само на руским тенковима, и слабо су се примили по народу. Мани се те инерције како су они извор свег зла и несреће, ако не желиш да једном, кад сазнаш истину, цркнеш од стида пред самим собом.
Ниси лош лик, мало си забраздио у псеудолингвистику-z:mrgreen:- али, ко је па савршен?
Ту, по Шумадији, оно што има паметног света- подједнако далеко се држи од свих. Јер су према народу сви испали фукара.
Ето, колико да знаш ситуацију, коју знам боље од свих, стицајем заебаних околности...z:D

стицајем зајебаних околности знам о комунистима више него неко други, знам на шта су све били спремни, а Шумадију сам пропутовао уздуж и попреко, упознао људе, чуо приче и гласине... нећемо се објашњавати, свако има његову истину, ти се држи твоје - ја ћу моје, па чија глава буде тврђа... ковачевићу..

стицајем зајебаних околности знам о комунистима више него неко други, знам на шта су све били спремни, а Шумадију сам пропутовао уздуж и попреко, упознао људе, чуо приче и гласине... нећемо се објашњавати, свако има његову истину, ти се држи твоје - ја ћу моје, па чија глава буде тврђа... ковачевићу..
Договорено, марковићу.z:D

ковачевићу, јел знаш како хрвати тумаче реченицу "... у име Оца и Сина и Светог Духа, амин."? латинично слово U је име Оца и Сина и Светог Духа, амин-am in, ja сам ин-in-u! z:D

romokatolichka sekta, ковачевићу, то су хрвати, чекићом их туци, мош и оним Торовим чекићом а мош и хефестовим чекићом :zcool:

немој да ми глумиш неку толеранцију z;)

Gato, da l ise sećaš moje fotke od pre nekoliko godina, cvrle na maslini (veliki je krop, pa nije baš oštro).

Cvrcak na maslini.jpg

Lepa slika,,savršen primer mimikrijez:)
Mada se bolje sećam kad me je kao klinku na moru jurio lik sa cvrčkom i nije mogao da me stigne!!!!
Sportista u punoj formi!!!
Jer cvrčka, koliko ga je lepo čuti toliko ga je gadno videti, pa sam u praksi potvrdila ono da strah daje krila
Da lepšeg cvrčanja - da ružnije i ogromnije bubetine
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Joooooooj jojojojojoj
Fuuuuuuuujjjjjjjjjjj br br br

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back