Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
громе јес чуо да су мујкани сунићани осунетили неке њихове женске тамо негде у пустињи пре пар година, фикнули им кићу слабинца?
to se na žalost vekovima odigrava i zove se zensko obrezivanje
U nekim afričkim plemenima i arapskim
Božemesačuvajisakloni:sad2::sad2::sad2:

to se na žalost vekovima odigrava i zove se zensko obrezivanje
U nekim afričkim plemenima i arapskim
Božemesačuvajisakloni:sad2::sad2::sad2:

ко зна шта се у међувремену све издешавало по оном њиховом калифату у Сирији и Ираку
иначе кажу да су то радили да не би гледале друге мушкарце, идиоти убили им женственост, никад се ни неће развити као жене без неких делова тела, ступид муслимс...

ко зна шта се у међувремену све издешавало по оном њиховом калифату у Сирији и Ираку
иначе кажу да су то радили да не би гледале друге мушкарце, идиоти убили им женственост, никад се ни неће развити као жене без неких делова тела, ступид муслимс...

feminine genital mutilation je obred koji datira još iz doba faraona, pre oko 5000 godina, mnogo pre pojave islama.
preko 100 miliona devojčica biva podvrgnuto ovom bezočnom sakaćenju (bez anestezije, u nesterilnim uslovima).
snimljen je i film na tu temu, ali sam zaboravila naziv filma.

feminine genital mutilation je obred koji datira još iz doba faraona, pre oko 5000 godina, mnogo pre pojave islama.
preko 100 miliona devojčica biva podvrgnuto ovom bezočnom sakaćenju (bez anestezije, u nesterilnim uslovima).
snimljen je i film na tu temu, ali sam zaboravila naziv filma.

колико унакажених жена данас шета међу нама свакодневно, неке кад погледаш видиш онај угасли незаинтересовани поглед за све око себе, а још младе...

и ко зна шта се све дешава по муха федерацији, има свакакавих група тамо, не треба ништа искључити..

Poslednja izmena:
Jel Rifke, dok si se vozikao kolima, jel supruga pocastila snajperiste sa krova?

Nie ih bilo ovde, ali vidim da je to vama iz pasivnih krajeva zanimljivo. Hoćeš li a te jedan dan vodim na krov da vidiš kako izgleda, nije da nisam tu vodio... mada malo lepše i ženstvenije devojke od tebe. :zstidljivko:

- - - - - - - - - -

Ljudi, sad mi se javila buduca žena. :lol: De je rifer da podeli allohol.

Da ubiješ tugu? z:D

није то ништа, хрвати имају адвоката који се зове силвио деген

а и фудбалери ми сумњиви због оног дегенека, ко зна ко је шта је

а у ирану има град који се зове арДЕБИЛ, шта су ти аријевци...

кад погледаш са дистанце све увреде које Срби упућују неком другом су некако последица историјског искуства... дебилу један, дегену један итд

Poslednja izmena:
није то ништа, хрвати имају адвоката који се зове силвио деген

а и фудбалери ми сумњиви због оног дегенека, ко зна ко је шта је

а у ирану има град који се зове арДЕБИЛ, шта су ти аријевци...

кад погледаш са дистанце све увреде које Срби упућују неком другом су некако последица историјског искуства...

Nisam siguran za Degeneka, prisećam se nekako da je to stara reč za šamar, udarac, kao recimo danga. A što se Hrvata tiče, imaju oni tek sulude primere, recimo predsednika ustaške HČSP koji se preziva Srb :hahaha::dash:

Nisam siguran za Degeneka, prisećam se nekako da je to stara reč za šamar, udarac, kao recimo danga. A što se Hrvata tiče, imaju oni tek sulude primere, recimo predsednika ustaške HČSP koji se preziva Srb :hahaha::dash:

тај тзв Срб је неки чех пореклом, распитао сам се мало, зове се данијел, да је прави Србин био би Данило

:lol:
Ту је негде и Софија. Мислим да ће и она да се обрадује.
Перо, нас две смо размениле већ романе. z:mrgreen:

а не не, Софија има много понуда, не знам зашто ал већина воли те медицинарке, мораћеш да се помучиш да би је одвукао у викиншки Oсло или Рејкјавик :lol:
Ја ни немам податак да се ико отима око медицинарки.
Већином су досадне, веома необразоване па чак и баналне. Наравно, част изузецима. :lol::malav:

A sećaš se tek onog ludaka iz Zadra što je hteo da mu se transfuzijom ubrizga hrvatska krv u vene, nakon što je saznao da je zapravo Srbin?

ахаха чуо сам да су хрватима пред рат деведесетих продавали празне лименке и говорили да је чист хрватски зрак унутра z:D

Мислио сам да ће се обрадовати другарици. :lol:

aaa, pa čule smo se, ne brini.

nego da ti ispričam kako sam onomad prestala da navijam za c. zvezdu.
to je bila noć kada nas je PSŽ izrešetao na domaćem terenu. nešto pre 23h dovozim sina na infektivnu kliniku (pojeo neki otrov za rućak) pod temperaturom 40,6C i pred ilazom kolona ljudi nadire iz pravca autokomande. nepregledna kolona. idu kao zombirani. ablendujem, sviram, molim kroz otvoren prozor da stanu na minut da prodjem, nema odjeka. ne znam više šta da radim. dolazi ambulantno vozilo pod rotacijom a oni i dalje prolaze kao u mimohodu. amulantno vozilo pušta sirenu ali ne reaguju.
odnekud se pojavila policija i tako nam oslobodili ulaz u dvorište klinike. naknadno sam čula da su to delije.

ilke, druže, nemoj ništa da mi kažeš. iako sam delije precrtala neću nikad preči u grobarski tabor.

...

Већином су досадне, веома необразоване па чак и баналне. Наравно, част изузецима. :lol::malav:

шта знам, ови моји кад чују да је нека женска медицинарка одма је другачије гледају :lol:

мени небитно, отпоран сам на те чари, некад пре сам са стране одмеравао секретарице и тако то. углавном волим оне са наочарима, оне увек имају додатно потпитање :lol:

Перо, нас две смо размениле већ романе. z:mrgreen:

Мушко, вазда необавештено. :mrgreen:

to je bila noć kada nas je PSŽ izrešetao na domaćem terenu. nešto pre 23h dovozim sina na infektivnu kliniku (pojeo neki otrov za rućak) pod temperaturom 40,6C i pred ilazom kolona ljudi nadire iz pravca autokomande. nepregledna kolona. idu kao zombirani. ablendujem, sviram, molim kroz otvoren prozor da stanu na minut da prodjem, nema odjeka. ne znam više šta da radim. dolazi ambulantno vozilo pod rotacijom a oni i dalje prolaze kao u mimohodu. amulantno vozilo pušta sirenu ali ne reaguju.
odnekud se pojavila policija i tako nam oslobodili ulaz u dvorište klinike. naknadno sam čula da su to delije.

ilke, druže, nemoj ništa da mi kažeš. iako sam delije precrtala neću nikad preči u grobarski tabor.

И њима је било тешко то вече. Није леп повод али добра одлука, на пола пута си да пређеш код нас. :lol: Ми смо фина господа, помажемо сплићанима да упознају Београд.

Da, ti mentoli su krivi što je tvoj sin pojeo otrov. Uvek je neko drugi kriv.

- - - - - - - - - -

И њима је било тешко то вече. Није леп повод али добра одлука, на пола пута си да пређеш код нас. :lol: Ми смо фина господа, помажемо сплићанима да упознају Београд.

To je onaj prelaz iz hetero u homo. z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back