СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto se razmisljam, i mislim da na svetu ne postoji bolji strucnjak za srpske patriote od mene. Kada citam neke druge, oni ni priblizno ne idu u tu dubinu objasnjavajuci sustinu njihove duse, ja ih bre znam kako disu, znam sta ce da pomisle i osete i pre nego sto to pomisle i osete...Mogu bre knjigu da napisem o njima, naucnu studiju da objavim....

Al' me mrzi, i najradije bih zdrao, a i posle krece NFL, tako da jbga...

Nesto se razmisljam, i mislim da na svetu ne postoji bolji strucnjak za srpske patriote od mene. Kada citam neke druge, oni ni priblizno ne idu u tu dubinu objasnjavajuci sustinu njihove duse, ja ih bre znam kako disu, znam sta ce da pomisle i osete i pre nego sto to pomisle i osete...Mogu bre knjigu da napisem o njima, naucnu studiju da objavim....

Al' me mrzi, i najradije bih zdrao, a i posle krece NFL, tako da jbga...

nemas ti pojma o srpskim patriotama :)

izem ti uzorak kad se ne poklapa sa rezultatima na izborima :)

Mislim u kulturoloskom i idejnom smislu, politicko opredeljene u Srbiji ionako nista ne znaci. Ljudi ovde glasaju u inat, ili za onog ko im je obecao posao.

- - - - - - - - - -

Kako nema? Na popisima uvek zaokruži da je pravoslavni Srbin. :worth:

Pa kad me prevarili i nasankali dusmani :sad2:

Ja isto tako znam u dušu srpske izdajice, znam kako izgledaju, kao misle, šta žele, koliko brzo to žele, šta nude, čega se plaše (a to je navažnije), šta misle o sebi i drugima ... svaku pogrešno prespojenu sinapsu u njihovom mozgu poznajem kao besmisleno ukrštene seoske puteve ... znam i kako su i zbog čega su oboleli od te boleštije .... a znam i kako se leči :per: ... i ne samo domaće izdajice ... poznajem i evropsku eliti u tu njihovu smrdljivu dušu iz koje bazdi kao iz krezubih ciganskih ustiju ... znam im svaku, ko` babina sisa, hladnu misao.. uhvatim je kao neuronsku iskru i pre nego što se nakazna porodi ... znam im sve prljave želje zbog koje se i Bog postidi kad im se uvuče u crnu dušu... znam i da im nema spasa od gubavačkog raspadanja kad ih svetlo sunca i čednog ljudskog lica obasja ... znam još mnogo toga i reći ću ima kad imam priliku

9z3.gif

Poslednja izmena:
Ja isto tako znam u dušu srpske izdajice, znam kako izgledaju, kao misle, šta žele, koliko brzo to žele, šta nude, čega se plaše (a to je navažnije), šta misle o sebi i drugima ... svaku pogrešno prespojenu sinapsu u njihovom mozgu poznajem kao besmisleno ukrštene seoske puteve ... znam i kako su i zbog čega su oboleli od te boleštije .... a znam i kako se leči :per: ... i ne samo domaće izdajice ... poznajem i evropsku eliti u tu njihovu smrdljivu dušu iz koje bazdi kao iz krezubih ciganskih ustiju ... znam im svaku, ko` babina sisa, hladnu misao.. uhvatim je kao neuronsku iskru i pre nego što se nakazna porodi ... znam im sve prljave želje zbog koje se i Bog postidi kad im se uvuče u crnu dušu... znam i da im nema spasa od gubavačkog raspadanja kad ih svetlo sunca i čednog ljudskog lica obasja ... znam još mnogo toga i reći ću ima kad imam priliku

Vidi, ti sa svojim mozgom bi mogao da me nateraš da izađem na izbore,

kad bi se takvi kao ti ikada ovde kandidovali ..

- - - - - - - - - -

Mislim u kulturoloskom i idejnom smislu, politicko opredeljene u Srbiji ionako nista ne znaci. Ljudi ovde glasaju u inat, ili za onog ko im je obecao posao.

Tek u tom smislu nije uzorak uopšte. Ni približno.

9z3.gif

Najbolje onda da napisemo naucni rad u dva toma.

- - - - - - - - - -

Tek u tom smislu nije uzorak uopšte. Ni približno.

Jeste, imamo svakakvih ovde.

Najbolje onda da napisemo naucni rad u dva toma.

Ako ćemo pera da ukrštamo bićeš nadpisan, ako ćemo mačeve da ukrštamo završićeš u komadima, ako ćemo argumente da ukrštamo bićeš osuđen, ako ćemo istoriju da sučeljavamo bićeš oduvan kao plitkokorena biljka, ako ćemo ideale da suprotstavimo ispašćeš smešan, ako ćemo lepotu da vagamo muze će te na kolac nabiti, ako ćemo duh da merimo ostaćeš bez daha, ako ćemo u večnost da pogledamo ti ćeš iz neke crne rupe vidti samo naše zvezde kako večno gore....

rasvesti se čoveče

Nije stvar u tome, post je dobar i za dušu i za telo. :)

Ma gde će debeljko da posti, pusti ga, telo ima ... dušu jok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back