СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e'o ti kad si zapeo...:roll:

fettarsch-extrem.jpg

E. svaka čas`, ovolika količina trebala bi da mu traje barem do peMzije. :D

Kod nas feshta, ljudi, da vidite sta se ovde desava!

Evo me na samitu G8-1768.

Ove godine ja sam domacin u Versaju.

Stigla je Katarina Velika i donela votku. Svi smo se ponapijali. General Potemkin, njen svaler, se izgubio u nekom selu. Jurio je seljanke celu noc, nosa crvenog kao babura, i onesvestio se u jarku. Katarina ludi. Ja je tesim... znate vec sta to znaci.

Marija Terezija je jela celu noc sa debelom Poljakinjom i Volterom. Pojeli su 23 fazana, 14 jarebica, 28 nojevih jaja, 23kg papaje, Dubrovcani poslali dalmatinski prsut kao poklon, oni sve pojeli i zalili sa 10 litara sardonea.

Pruski kajzer se kupa u sampanjcu i ceo dan salje lascivne poruke preko pismonose Tereziji tvrdeci da treba da "ujedine Nemacku", ako me razumete. Terezija frkce dok jede butku od simentalke, a kajzer sljepka Pompadur po guzi, a ona crveni pa bezi kod mene.

Sultan se najeo kebaba, balkave, urmasica i tulumbica i onesvestio se ispred mog harema, moleci mu da mu poklonim pola. Haha, malo sutra.

Japanski car stize sa svitom od 2 000 gejsi, samo im klikcu one drvene sandalice. Potopili smo ga sa kajzerom u sampanjac, odmah se opustio.

Engleski kralj nosi majicu sa ugraviranom mapom Luizijane na kojoj pise "I am the King of This". Mamicu mu provokatorsku, kad mu je i dadoh!

Kardinal apeluje da se sa raspusnistvom prekine. U jednom trenutku smo ga pogledali i svi se zasmejali. Ko nam kaze?

Stvarno, LOL!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back