gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Pozdrav svima ... samo sam vas obisla ... laku noc i lepo spavajte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O ukusima ne vredi raspravljati, ne kažem da su loši samo nisam ljubitelj takvog žanra...
Pozz Ivo...
Političari su živa slika naroda takvog kakav je. Da je narod bolji i političari bi bili bolji.
Ti obični ljudi svi bi se isto ponašali da im neko da neku vlast.
Ne bih ni znao u koji žanr ovo da smestim, iskreno. Malo su ublažili repertoar i prilagodili trenutku, inače da čuješ kako zvuče Toto i Ramštajn, uhhhh.
To istorija kaže labe, a ti možeš da žmuriš pred tim. Krstaški ratovi, inkvizicija, robovi iz Afrike, genocid nad polemenima u Amerikama, pomoć nacistima, pacovski kanali... meni dovoljno.
Naravno da zvuče ok, samo mi je delovalo skromno, ako nešto imamo to je bogata baština i talentovani umetnici, mogli smo pored njih predstaviti još nekoga.
Ma ne, valjda su se zbog toga pokajali, ili otkupili grehe....![]()
Postoji protokal na takvom mestu. Po meni je ovo bilo odlično. Da smo poslali neki etno sastav, smorili bi ljude tamo koji ne kapiraju ni gde je Srbija, kamoli šta je naša tradicija. Zato i jesu pevali par poznaith, pa jednu našu pesmu. Pametno smišljeno.
Razumem te potpuno, ali kada imaš krug dobrih ljudi oko tebe i stalno ga širiš ovo sivilo deluje dosta šarenije. Možda će zvučati besmisleno, ali potrebno je da verujemo u svoj narod, da političari veruju u svoj narod a ne posmatraju ga kao stoku za čiju situaciju su oni krivi, na kraju da verujemo u sebe da ne precenjujemo ni umanjujemo svoje mogućnosti nego polako. Ni ovo neće do veka da traje, ono što ostane ili preživi znači da vredi...
Aha, išli svi u Dubrovnik.
Ne sporim, zamisli da smo banuli sa pleh muzikom...
Nisu zbog mene i mone* majke mi.![]()
Prelepo! Odusevljena sam. I ponosna.![]()
ово си лепо рекао.
теби је Бес само алиби, а прави разлог је то што је ова кафана стравично досадна![]()
Kako je lepo slušati Marš na Drinu pred onakvom publikom. Žena i ja nasuli vino, ja naseckao nešto suvo i pravi parmezn sa maslinama, zavalili se i uživali.
Kakvo divno veče.
верујем да би јој било лепше вече да си је синоћ извео у Сава центар на новогодишњи концерт.. стипсо![]()
Naravno da zvuče ok, samo mi je delovalo skromno, ako nešto imamo to je bogata baština i talentovani umetnici, mogli smo pored njih predstaviti još nekoga.
Hoćeš ti da nam čuvaš decu i izvedeš psa?![]()
Nije pleh muzika za UN, bre. Tamo gomila štofanih matoraca sa kravatama, ne bi oni ukapirali pleh.
једино што ми је драго је то што ће деца видети Њујорк.. ваљда су добили и неку кинту за провод![]()
Deca, gde su deca približno su mojih godina, svi su oko 30 godina...
Još kada bi im Jeremić bio vodič tek bi imali šta da vide, bar dečaci...
и они су одушевљени сад кад знају да си ти одушевљена![]()
Вирти, ја ту именицу не користим да назначим године, него тако ословљавам оне који су ми симпатични
немој да си љубоморан![]()