Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.500
Срећна нова година Влајко. 
Сад си сигурно накупио снаге и елана да, закључно са јунским роком, очистиш годину.

Сад си сигурно накупио снаге и елана да, закључно са јунским роком, очистиш годину.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срећна нова година Влајко.
Dođoh, nadam se da će se oni koje sam ostavio i dalje kulturno ponašati.![]()
Поздрав Стет!
Људи колико сам ја одушевљен овом организацијом.
![]()
Влајкец, ми смо одушевљени тобом![]()
Jel bilo samo hodočasničko smerno putovanje, ili je bilo i ono drugo ... sa obzirom da je nova godina ?Здраво људи!
Срећна вам нова година – ова права.
Ја сам нову годину чекао у Косовоској Митровици, а са организацијом "Уједињена Србија" сам ишао у обилазак православних манастира и у посету српским енклавама у којима смо деци делили пакетиће. Аха!![]()
Прелепа слика. Имали смо ретку прилику да у Дечанима целивамо мошти Св. Стефана Дечанског.
Фино је било. Слатка су дечица.
Треба свако да оде доле. Осећао сам к’о у својој земљи.![]()
Како у бој без алкохола?Jel bilo samo hodočasničko smerno putovanje, ili je bilo i ono drugo ... sa obzirom da je nova godina ?![]()
Хвала вам људи. Е, али да сте били ту поред мене па да сте ме гледали како сам се довијао да на дискретан начин објасним људима своје црвено порекло.![]()
- Па знате како... ја много волим Индијанце... и сам сам на неки начин потомак црвеног човека...
![]()
![]()
Ма наравно. Него су се мало пред крај, фазон кад смо се вратили у Београд, дотакли политике, па сели да диванимо у кафани итд.ми смо сувише мали народ да би се делили по бојама![]()
Nije bio baš pravi rat , a i nije zapad pobedio, nego je Madlen Olbrajt aktivirala optužnice protiv SDS čelnika , sve ih je NATO samenio , Plašićka prešla u Banja Luku , a Dodik je po nalogu SAD oktroisan u premijera iako je imao jednog ili par poslanika , kao kada bi sada neko rekao da premijer Srbije bude neki marginalac tipa Čede ,Koštunice i sličnih sa 10 -15 poslanika .Ма наравно. Него су се мало пред крај, фазон кад смо се вратили у Београд, дотакли политике, па сели да диванимо у кафани итд.
Али стварно нисам веровао да је у РС толико заоштрен однос између запада и истока.
Од ових Сарајлија сам чуо да је након што се завршио рат избио рат између Плавшићке и Караџића и да су се рокали 3 дана.
Да су Плавшићка и Додик победили и почели да вуку за западни део, а исток запоставили максимално.
Уместо да су лепо поделили интересне зоне и а у пм. А добро, то је нека друга тема.
Dođoh, nadam se da će se oni koje sam ostavio i dalje kulturno ponašati.![]()