Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Političari su živa slika naroda takvog kakav je. Da je narod bolji i političari bi bili bolji.

Ti obični ljudi svi bi se isto ponašali da im neko da neku vlast.

Teško da će neko od običnih dobiti vlast, pa ona je uzvišenje i odgovornost, prokestvo koje se ne poklanja već zaslužuje na časnim ili prevrtljivim metodama.
Drugačije će i taj političar da misli i diše ako ga rulja nagazi....

Naravno da zvuče ok, samo mi je delovalo skromno, ako nešto imamo to je bogata baština i talentovani umetnici, mogli smo pored njih predstaviti još nekoga.

Postoji protokal na takvom mestu. Po meni je ovo bilo odlično. Da smo poslali neki etno sastav, smorili bi ljude tamo koji ne kapiraju ni gde je Srbija, kamoli šta je naša tradicija. Zato i jesu pevali par poznaith, pa jednu našu pesmu. Pametno smišljeno.

:confused: Razumem te potpuno, ali kada imaš krug dobrih ljudi oko tebe i stalno ga širiš ovo sivilo deluje dosta šarenije. Možda će zvučati besmisleno, ali potrebno je da verujemo u svoj narod, da političari veruju u svoj narod a ne posmatraju ga kao stoku za čiju situaciju su oni krivi, na kraju da verujemo u sebe da ne precenjujemo ni umanjujemo svoje mogućnosti nego polako. Ni ovo neće do veka da traje, ono što ostane ili preživi znači da vredi...

ово си лепо рекао.

Kako je lepo slušati Marš na Drinu pred onakvom publikom. Žena i ja nasuli vino, ja naseckao nešto suvo i pravi parmezn sa maslinama, zavalili se i uživali.
Kakvo divno veče.

верујем да би јој било лепше вече да си је синоћ извео у Сава центар на новогодишњи концерт.. стипсо :lol:

Deca, gde su deca približno su mojih godina, svi su oko 30 godina...

Вирти, ја ту именицу не користим да назначим године, него тако ословљавам оне који су ми симпатични :D

Još kada bi im Jeremić bio vodič tek bi imali šta da vide, bar dečaci...

немој да си љубоморан :mrgreen:

Вирти, ја ту именицу не користим да назначим године, него тако ословљавам оне који су ми симпатични :D

немој да си љубоморан :mrgreen:

Pre će biti da si samo devojke u horu gledao, što je i prirodno....
Međunarodna politika ima svoje čari, pogotovo kada se nađe zajednički jezik....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back