Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
JOOOJ U SRCE GADJA, LOMIM CASE I NA NJIH RUKE KAO OMAZ BEKIMU U SKUPLJACIMA PERJA! SPRICER NA ISKAP PA KRHOTINE NA RUKE DA SMIRE RANJENU DUSU! NE DAJ SE INES, NE DAJ SE TUDJIM NAVIKAMA!!!!!!!! SEVDAH!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan sam gledala susret kosmickih razmera. Kakav susret Voltera i Zan Zak Rusoa, kakav Tagore, kakav Bajron ili Persi Seli.
Svi ti susreti su smesni naspram zakljucavanja u sobu dve velike dive, kantautroke, filozofa, intelektualne gromade, Jelene Karleusa i Svetlane "Sestre" Aleksic.
Moje srce je zatreptalo i osetila sam leptirice u stomaku kada su ove dve persone pocele da udisu isti vazduh. Osetila sam se kao da sam prvi put zaljubljena. Like a virgin, touched for the very first time.
Uplasila sam se da ce ovaj susret dovesti do implozije univerzuma, jer Jeka i Seka su kao materija i antimaterija. I njihov susret doveo je do lansiranja moje duse i intelekta u warp pogon. Dozivela sam transcendentalni orgazam gledajuci ih.
I tu u tom trenutku sam shvatila da je ceo moj dosadasnji posao jurenja ejlijena po sumama Oregona bio uzaludan. Morala sam da postanem kao njih dve. Umetnica.
Jeca i Seca.
Srpski Tomas Man i, usudjujuem li se reci, Teodor Adorno.
Cao maco.
oh, monsieur De Gaule, bon soir.
Je suis un pute tres intelligent, je parle Francais comme sa.
Sa va?
Sa va bien, merci. Mitternd me produce le dolour dans la tete, me c'est tolerable.
Tu es tres belle ma cherie, voulez vous coucher avec moi ce soir?
Clairment que non! Tu est un perverse vieux president, tu est malade dans la tete!
Е, баш тако замишљам нашу Кафану!!!
![]()
Јел' главни јунак Рифер? (2:09)![]()
А кој' је овај што је добио флашу у вугла (0:50)?
Ај' ти, ај' ти - ко је ко?![]()
Hoce li skoro neka restitucija?
Kupuju mi se kola, taman bih to mogao od mog dela nekog tamo stancica.![]()
Е, баш тако замишљам нашу Кафану!!!
![]()
Јел' главни јунак Рифер? (2:09)![]()
А кој' је овај што је добио флашу у вугла (0:50)?
Ај' ти, ај' ти - ко је ко?![]()
Sa va bien, merci. Mitternd me produce le dolour dans la tete, mais c'est tolerable.
Tu es tres belle ma cherie, voulez vous coucher avec moi ce soir?
a jebemumater, ajde što sam ja subotom uveče kod kuće,
ali nosfi..zaboga..
diži dupe i ajde van!![]()
Jos mi je rano.![]()