Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e znaš kad sam ja jednom došao pijan i umoran iz grada i počeo da se brijem (brijem se uvijek po noći zato što mi lice bude crveno poslije brijanja par sati) i obrijem samo brkove i kažem sam sebi nemam snage sutra ću nastaviti... i ujutru naravno zaboravim.... krenem do prodavnice vidim svi me čudno gledaju... ogledam se kad dođem kuči, ma pravi vehabija :)

Nisam se brijao, ali sam se istuširao malopre i mnogo mi je lakše. Osećam se kao nov. Zimi se i ne tuširam često, svaki četvrti dan, jer nema potrebe češće od toga da se čovek kupa zimi. To se jedino ovi što žive na selu kupaju zimi svaki dan, a leti tri četiri puta. Valjda misle da im se smrad i znoj uvukao u pore pa hoće to dobro da speru.

Inače žene i privlači prirodni miris muškarca, to je najjači afrodizijak. Naročito je na ceni Romska duja, za tim svaka žena ludi kad je oseti.

surka...
slin-ct1085-saloon-girl-costumes-back-close-dm.jpg

tolka...

hahaha, a nasmejala si me s ovim:lol:

jest da sam ja sa najdroljastijom i najpokvarenijom facom, popravo najgore obučena, ali nije čudo obzirom na imidž koji negujem na forumu:lol:
sunčica i lila, najlepše..ti, surka i tolka- otmene cice:D

a fino je kad te vako vide...jer znaš da nas uvek vidim na nekim grupnim bapskim portretima iz staračkog doma..ono, pohotne bakice sa bežanijske kose i sl..:D

jest da sam ja sa najdroljastijom i najpokvarenijom facom, popravo najgore obučena, ali nije čudo obzirom na imidž koji negujem na forumu:lol:

a fino je kad te vako vide...jer znaš da nas uvek vidim na nekim grupnim bapskim portretima iz staračkog doma..ono, pohotne bakice sa bežanijske kose i sl..:D

imamo jos par godinica do starackog doma...daj da ih iskoristimo do maksimuma...:D

Ma daaaaaaaaaaj...

Old_3a944f_506939-1.jpg

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back