- Poruka
- 201.008
Ajd sad hvalimo nas dve jedna drugu. Kao na fejsu ili na Ženama ..lajk, lajk, lajk![]()
Nema potrebe da se vi hvalite, prepustuite to nama, kao i uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd sad hvalimo nas dve jedna drugu. Kao na fejsu ili na Ženama ..lajk, lajk, lajk![]()
vrh piramide za " the alfa" osvajaju najdovitljiviji ..krvav je to put
nema svako dara da se održi na "brzacima" duhovitosti
najlepši moj avatar do sada, jelda labe?
evo da vidite sliku i u većoj rezoluciji,
preslatka mala kečua devojčica i najslađa lamica na svetu...za one koji još nisu videli,
moram opet
![]()
Nema potrebe da se vi hvalite, prepustuite to nama, kao i uvek.
ajde
lila...frizura ti je božanstvena, haljina divna, imam sličnu samo manji otvor na leđima, što mi se ne dopada i ne nosim je uopšte..tebi predivno stoji...ipak bih ja da sam na tvom mestu malo skratila kosu, ali tebi idealno odgovara licu, outfitu itd.![]()
има свакаквих религија.. и предмета обожавања![]()
jes vala naročito svakakvih falocentričnih![]()
Nemaš pojma kako su ti dobro ispale noge na onom prethodnom avataru. Kako samo održavaš tu fenomenalnu liniju? U stvari potpuno je nebitno šta obučeš i kako izgledaš, ti zračiš neverovatnom energijom i to te čini jedinstvenom![]()
_D
lila, malo je reći da lepota pamet i seksipil mogu tako dobro biti naglašeni i usklađeni u nekoj ženi,
kao što je slučaj sa tobom![]()
то и не знаш док не одеш на Религију.. какав ЉиС![]()
Da ne preteramo, znaš kako ovde ima bukvalista
Ajd da se preselimo na Religiju, vidiš da je tamo zabavnije. Samo me plaše neki frikovi..
Ej, al dobijam od njih reputacije
Od tih frikova..
u životu nisam napisala post na religiji
ili mislim da nisam...
na ljis odem uglavnom kad neko normalan otvori temu,
tačnije, neko seksualno sazreo, sa malo više iskustva i manje bubuljica.
u religiju se razumem ko i svaka paganka, duh ovoga obitava u ovome, duh onoga tamo, i vrhovni bog nad svim tim![]()