Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh..teško je da se mala Zvrk sačuva od šmrkanja, kada taja jeste naj naj naj i bez njega se ne može ;)

el neko video čika Refketa? gde je taj lepi čova?..I avijonče se švercuje po lepom vremenu :(

:sad2: Šverceri...
Maleno ništa, da kucnem u drvo nije se zakašljala, odlično jede jedino što pravi razne nestašluke, provalila flomastere pa šara po zidovima, srećom našli smo kompromis, sada svoje umetničke radove kreira isključivo u kuhinji na pločicama...

drugarice , kada bi svako krojio pravdu po sopstvenim normama ili ubeđenjima, ovaj svet ne bi dočakao dva dana...
Što se tiče haške svinjarije, tu nema potrebe trošiti reči mnogi su se iznenadili farsom, u poslednjem veku po ko zna koji put hrvati opraše ruke...

Да је фарса, знало се од почетка, а њоме су могли да се изненаде само евроталибани.

To bi bilo sjajno. Ako je jedini život na planeti zemlji, mislim da se nismo pokazali kao dobri domaćini i uspešni menadžeri.

Vreme je da svi odemo Bogu na istinu pa nek nas on sve razvrsta. Što se mene tiče, ja sam u biti dobar čovek, drugi ljudi i okolina su me malo pokvarili ali u suštini ne previše, tako da ću zakačiti raj. Jedino ako su kriterijumi previše strogi onda sam najebao.

:zcepanje: (оксиморон)

burning_euflag.jpg

Велке, 'ес то ти? :D

Паааааалииииииии! :twisted:

Zaista si u pravu...

Pa dovoljno je poslušati genijalnog Mokranjca, da shvatiš koliko smo mali u odnosu na ostavštinu naših slavnih predhodnika...
Dobro jutro Prijatelji...

Данас нам кажу, деци овог века,
Да смо недостојни историје наше,
Да нас захватила западњачка река,
И да нам се душе опасности плаше.

Добра земљо моја, лажу. Ко те воли
Данас, тај те воли. Јер зна да си мати;
Јер пре нас ни поља ни кршеви голи
Не могаше другом свесну љубав дати.

И данас, кад дође до последњег боја,
Неозарен старог ореола сјајем,
Ја ћу дати живот, отаџбино моја,
знајући шта дајем и зашто га дајем.

Sto me jos niste banovali?:think:
Зато што си патриота, брате!

Добар дан.

Није. И, оваквим ставом помажеш хрватима.

Размисли, немој да ме љутиш. :)

Valjda je bio neki učesnik u istorijskim događajima, zašto je i po čijoj naredbi većina artiljerije povučena, kako je reagovao na pad RSK da li se sećaš granica na Drini, da li znaš koliko je teških ranjenika VRS umrlo na administrativnoj granici čekajući propusnice za VMA iako je za zbrinjavanje svakog ranjenika bilo plaćeno. Da li su ti poznati tajni pregovori Tuđman-Milošević o rotaciji teritorija i trgovine za dubrovačko zaleđe...

Данас нам кажу, деци овог века,
Да смо недостојни историје наше,
Да нас захватила западњачка река,
И да нам се душе опасности плаше.

Добра земљо моја, лажу. Ко те воли
Данас, тај те воли. Јер зна да си мати;
Јер пре нас ни поља ни кршеви голи
Не могаше другом свесну љубав дати.

И данас, кад дође до последњег боја,
Неозарен старог ореола сјајем,
Ја ћу дати живот, отаџбино моја,
знајући шта дајем и зашто га дајем.

Зато што си патриота, брате!

Добар дан.

:rotf: Patriota na kvadrat...

готово је готово, цркла је европска вакур, њихово право везе нема са правдом.
све који се после пресуде тзв трибунала из хада изјашњавају као неки европљани послати у лазу да не повреде неког, сад сви могу право наказно лице да им виде.

добро јутро

Velke, kada čitam tvoje postove i način izražavanja steknem utisak da si čoveče u velikom problemu...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back