Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Душо, да ли ти правиш разлику између закона, правописа, и приватних сајтова?:)
Или треба да те позовем сутра на ручак и објасним ти разлику?
п.с. Ако ми негде у Београду покажеш таблу на којој пише "Адвокатица Андреа Перић", ја ти поклањам велики букет ружа, луксузни женски сат и молбу за опроштај уоквирену у дневном листу "Политика"...;) Може? :)

:rotf:

Знаш шта ја одбијам да верујем да је овај циркус од ослобађајуће пресуде коначан исход .

И одбијам да верујем да су поново уз помоћ својих фашистичких савезника победили .

Једино што ме теши у свему овоме јесте спознаја да се историја понавља јер то и није лоша ствар , када се
има унапред спознаја о њеном коначном исходу.

Ништа није ни завршено , нити готово тек је почело

Ne bih da trošim reči o Hagu i Hrvatima, sramota me je što sam uopšte na ovoj planeti zajedno sa njima, ali ne znam da li ste primetili da se opasno zagužvala situacija izmedju Izraela i Palestine? ...pa Iran i izjave Ahmadinedzada da ce da sravni Izrael ako krene? ..da li cemo imati uzivo smak sveta?daleko bilo

Ne bih da trošim reči o Hagu i Hrvatima, sramota me je što sam uopšte na ovoj planeti zajedno sa njima, ali ne znam da li ste primetili da se opasno zagužvala situacija izmedju Izraela i Palestine? ...pa Iran i izjave Ahmadinedzada da ce da sravni Izrael ako krene? ..da li cemo imati uzivo smak sveta?daleko bilo

To bi bilo sjajno. Ako je jedini život na planeti zemlji, mislim da se nismo pokazali kao dobri domaćini i uspešni menadžeri.

Vreme je da svi odemo Bogu na istinu pa nek nas on sve razvrsta. Što se mene tiče, ja sam u biti dobar čovek, drugi ljudi i okolina su me malo pokvarili ali u suštini ne previše, tako da ću zakačiti raj. Jedino ako su kriterijumi previše strogi onda sam najebao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back