naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi volela da si stalno tu .... al mani te arape ... neka njih gde im je mestolazuckas drugar, ja znam da bi ti voleo da sam ja non stop ovde... a vidis, da te pitam, sto ti ne volis arape drugar, to je rasisticki malko jel znaas

ja bi volela da si stalno tu .... al mani te arape ... neka njih gde im je mesto
laku noc svima .... treba bore peglati i spavati![]()

Душо, да ли ти правиш разлику између закона, правописа, и приватних сајтова?
Или треба да те позовем сутра на ручак и објасним ти разлику?
п.с. Ако ми негде у Београду покажеш таблу на којој пише "Адвокатица Андреа Перић", ја ти поклањам велики букет ружа, луксузни женски сат и молбу за опроштај уоквирену у дневном листу "Политика"...Може?
![]()

Ебе се овом терску , ни бриге ни памети .Једино се брине ко ће да га згузи следећи
A kakva tebe briga muči?
Неправда
Ne bih da trošim reči o Hagu i Hrvatima, sramota me je što sam uopšte na ovoj planeti zajedno sa njima, ali ne znam da li ste primetili da se opasno zagužvala situacija izmedju Izraela i Palestine? ...pa Iran i izjave Ahmadinedzada da ce da sravni Izrael ako krene? ..da li cemo imati uzivo smak sveta?daleko bilo
Ne bih da trošim reči o Hagu i Hrvatima, sramota me je što sam uopšte na ovoj planeti zajedno sa njima, ali ne znam da li ste primetili da se opasno zagužvala situacija izmedju Izraela i Palestine? ...pa Iran i izjave Ahmadinedzada da ce da sravni Izrael ako krene? ..da li cemo imati uzivo smak sveta?daleko bilo
ma sram te bilo bre drugariceЕбе се овом терску , ни бриге ни памети .Једино се брине ко ће да га згузи следећи
Da li postoji tema na forumu na kojoj se ne prica o ovoj nebitnoj presudi? Daj bre, stvarno ste smorili.
to je bitno!
i kakvo ce da bude iskreno, i meni je to bitno sadJeste, ali bitnije je kakvo je vreme danas.
drugar moramo da se informisemo breNemam pojma![]()
drugar moramo da se informisemo bre

aj da pitamo njih oni su uvek apdejtovaniMoramo... Da pitamo ove forumske patriote, oni sve znaju?![]()
aj da pitamo njih oni su uvek apdejtovani
jeste on je kao hodajuci googleNarocito onaj Reefer, taj sve zna.