Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Вероватно неко на Западу нас третира тако иако има еманципованих, урбаних и нормалних Срба.
Tako je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вероватно неко на Западу нас третира тако иако има еманципованих, урбаних и нормалних Срба.
Добро вече, другарице и другови.
Dobro vece Tovaris.
Osmi prezidijum dvanaeste sednice KPSSSR-a u mandatu cetvrte internacionale skida ti kape-beretke.
]Ја сам сада растрзан између јужних Гробара и забрањених Гробара[/U]...не знам код којих ћу на дербију.
А после дербија идем са црногорским Делијама који свраћају у БГ по беогрдским локалима (кафане и сплавови).
Иначе, црногорске Делије и Гробари су оно Срби, баш, баш...![]()
Добро вече, другарице и другови.
Види се по броју међусобних окршаја међу мојим Гробарима.Остани код куће, Партизан доноси несрећу и проклетство за барем 7 колена онима који га воле.
Ако си присутан, пошаљи ми импресије, увек је добро знати шта непријатељ смера.
Не верујем док не видим, а и када видим, нисам сигуран да сам добро видео.
Pitaj Regana, Gorbi mu salje snimke, bice na tjubu za neki dan.
Је`л се договорисмо ко је највећи српски син: Стаљин, Тито или Маркс ?![]()
На Голом отоку су завршавали идеалисти, прави комунисти и русофили, док су се хрватске и прохрватске комуњаре богатиле на рачун сиротиње.Staljin.
Da je '48 osvojio Jugu kao sto je hteo, ocistio bi bosansko-hrvatsko-slovenacke bande i postavio Srbe na celo Juge, jer Srbi su jedini jugoslovenski rusofili.
На Голом отоку су завршавали идеалисти, прави комунисти и русофили, док су се хрватске и прохрватске комуњаре богатиле на рачун сиротиње.![]()
Staljin.
Da je '48 osvojio Jugu kao sto je hteo, ocistio bi bosansko-hrvatsko-slovenacke bande i postavio Srbe na celo Juge, jer Srbi su jedini jugoslovenski rusofili.
Moderacijo ba, misliš li ti reagirat na ove provokacije i uvrijede kojima sam konstantno zasipan?
Мевлиде, промашио си дијалекту Пазару се не говори источнобосанским, него зетским.