Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам сада растрзан између јужних Гробара и забрањених Гробара...не знам код којих ћу на дербију.
А после дербија идем са црногорским Делијама који свраћају у БГ по беогрдским локалима (кафане и сплавови).
Иначе, црногорске Делије и Гробари су оно Срби, баш, баш... :D

]Ја сам сада растрзан између јужних Гробара и забрањених Гробара[/U]...не знам код којих ћу на дербију.
А после дербија идем са црногорским Делијама који свраћају у БГ по беогрдским локалима (кафане и сплавови).
Иначе, црногорске Делије и Гробари су оно Срби, баш, баш... :D

Остани код куће, Партизан доноси несрећу и проклетство за барем 7 колена онима који га воле.

Ако си присутан, пошаљи ми импресије, увек је добро знати шта непријатељ смера.

Breznjev kasni jer je jurio iz dace do Zgrade Krasnog Sekretarijata u novoj volgi ali se sudario sa Toljatijevim ferarijem jer gledao u retrovizoru kako mu stoje medalje.

Andropov se dopisuje sa nekom malom devojcicom (jezivo).

Cernjenko pita je li Alchajmer neki nacisticki general i prica sa Lenjinovom statuom.

Gorbacov sve to snima i salje Reganu.

Kaganovic pravi kajganu.

Molotov koktele.

A Nina Kulagina telekinezom postavlja sto.

Luda zurka, pridruzi nam se.

636x460design_01.jpg

Staljin.

Da je '48 osvojio Jugu kao sto je hteo, ocistio bi bosansko-hrvatsko-slovenacke bande i postavio Srbe na celo Juge, jer Srbi su jedini jugoslovenski rusofili.
На Голом отоку су завршавали идеалисти, прави комунисти и русофили, док су се хрватске и прохрватске комуњаре богатиле на рачун сиротиње. :ok:

По марксизму, анархизам је ситнобуржоаска идеологија која се манифестује својом незрелошћу, неорганизованошћу и бескорисним индивидуализмом припадника појединих социјалних група, угрожених светским токовима распада света у коме су своје улоге имали сељаци и занатлије који нису успели да се прилагоде процесу капиталистичке производње.

Обожавам ову дефиницију, како су ме само лепо прочитали !!! :klap: :rotf:

Мевлиде, промашио си дијалект :lol: у Пазару се не говори источнобосанским, него зетским.

Ma znam ba jarane, nego ja pričam vako zato što se družim sa bosancima i krećem u bosanskom kružoku, kružoku sačinjenom od nekoliko bosanskih intelektualaca. Ja, Tunjo, Muharem Bazdulj, Hamo, Pipa i ostala ekipa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back