Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Верленова балада из 1886, посвећена Луис.

Она воли сиромашног, огорченог и
искреног, или стидљивог.
Она је срп у зрелој пшеници
спремној за сиротињски бели хлеб.

Она је света Цецилија
муза сиромашних, промукла и грациозна
и анђео чувар простоме човеку,
заиста је добра
неукротива Луис Мишел.

Сада једино иде сирота девојка-богати момак. Обрнуто никако.

Komunizam 21og veka nije anti-religijski nastrojen. Narocito njegova najhumanija i najuspesnija varijanta u Latinskoj Americi.

Inace, cak i KP Ruske Federacije zeli bliske odnose sa crkvom.

To je za svaku pohvalu.

Ja sebe vidim kao neki centar. Mozda sa nijansom levice, i ekonomski i po drustvenim pitanjima. Neka socijaldemokratija. Ali nazalost, socijaldemokratija je zloupotrebljena maksimalno od strane svetskih mocnika, pa ne znam ni jednog koji bi zastupao neku meni blisku ideologiju.

Ali inace, u Srbiji ne verujem da postoji tako ostra podela, svi su levi po ekonomskim pitanjima (ziveo "obican narod", radna mesta, zastita radnika bla bla) a desni po drustvenim pitanjiam (ua ****** dole abortusi), samo je kod LDP-a obrnuto, jer LDP je prepisao program americke Demokratske Partije, a u USA je ekonomska desnica default.
Па ево имаш и код нас ''модерне'' и религиозне комунисте који нуде своју микс верзију православља и марксизма-лењинизма. :mrgreen:

Чика Веки све то нуди:

veroljubvw4.jpg

А овде је на врло сликовит начин предочио гледаоцима Сарапине кафана-емисије о каквом се то заправо религиозном комунизму ради.

:hahaha:

Dobro veče :D
Šta se radi?
Đe je ba zapelo?
Di su svi?

Их... трчим све ударам петама у дупе...

А би ли она дошла подно Букуље? Да нам плати продужени викенд у Извору... :think:

Al' si skroman :zper:

Picture2422.jpg

Picture2423.jpg

Пошаљи ми на ПП, ако мислиш да никог другог не занима.

Pa lepo je ako te zanima. Krivi su ljudi, s' tim što u slučaju Beograda 90% krivice ljudi je zapravo gos'n gradonačelnik. Napisaću ti opširnije kad budem malo lošije raspoložena. Takve stvari me potresaju pa ne bih da kvarim raspoloženje...
Inače, čisto ako još nekoga zanima, u CELOJ SRBIJI ih ima oko 60.000

Dolazi Medvjedev kod Putina i nervozan mu predloži da ukinu više ove vremenske zone.

Zašto, pita ga Putin.

A ne snalazim se više, odletim u drugi grad, zovem kući a oni svi spavaju, prošli put tebe budim 4 ujutro a mislio sam da je večer. Zovem Angelu da joj čestitam rođendan kaže bio jučer, predsjedniku kinesku novu godinu kaže da je sutra.

Ma dobro, to su sve pizdarije, govori mu Putin

Ma kakve pizdarije, sjećaš se kad se srušio onaj poljski predsjednički avion? Ja zovem da im izrazim sućut, kaže čovjek da još nije ni poletio...

Доста више са црвеним заставама. Црна је боја жалости за нашим палим друговима, црно је боја жалости за нашим сахрањеним идеалима, нека црна боја буде симбол анархиста. Луис Мишел
Жалим случај онда.
To je zato što gledate crno belo.

Glasao sam za LDP u parlamentu a na lokalu za Starešinu Đilasa.Takođe brdo ljudi je glasalo za Đilasa ali ne i za DS u parlamentu.

Kao što su ljudi na primer glasali za Tomu da bi srušio Botu a za Dveri ili DSS u parlamantu, ne mora da se glasa na različitim listićima za iste stranke.
Пошто су Аранђеловчани увек били дешњаци у Аранђеловцу ЈУЛ никада није могао да пређе цензус. :lol: СПС је до пада Книна имао велику подршку, а онда су масовно били уз радикале.
Онда су сви по слову били за Коштуњавог. Онда јопет за радикале.

Е онда смо се опаметили па смо решили да се ускладимо са републичким нивоом. Жу-жу на власти, гласај за жу-жу. СНС на власти, гласај за СНС.
Moj super ortak Dverjanin je glasao za Dveri u parlamentu a za Tomu kao PreCednika za DSS u BGu, već sam pisao o tome, imaš izbor na svakom nivou drugačije.
Владан се у кампањи није довољно посветио родној груди, а имао је велике шансе да премакари целзијус у Аранђеловцу.
Влајко, да, много тога је у симболима. Када би српски левичари ставили крст и оцила, мало мање спомињали партизане и мање нападали четнике, да видиш како би порасли...
Десница је већ раслојена...имамо више група

десни прозападни либерали
десни конзервативци (ја)
а има и оних који су политички десно, а економски лево (нпр. Покрет 1389)
Па ко ће помињати те партизане ако ми престанемо да их помињемо. Десничари после ПСР нису ни Солунце помињали, а баш ће партизане.
Једино си у краљевини могао да видиш просјака са 2 реда ордења. Комунисти су први увели борачке пензије.
Al' si skroman :zper:

Picture2422.jpg

Picture2423.jpg
Она има пара, ја имам љубав за њу...
Pa lepo je ako te zanima. Krivi su ljudi, s' tim što u slučaju Beograda 90% krivice ljudi je zapravo gos'n gradonačelnik. Napisaću ti opširnije kad budem malo lošije raspoložena. Takve stvari me potresaju pa ne bih da kvarim raspoloženje...
Inače, čisto ako još nekoga zanima, u CELOJ SRBIJI ih ima oko 60.000
Чуо сам и ја тај податак... а реално, не памтим када сам задњи пут видео врапца...

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back