Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Samo da vam kažem ste bili odlični na onom maskenbalu![]()
Sjajna atmosfera, dodje mi da nekad banem maskiran kao Gensek gustih obrva samo fore radi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovo ja zovem iskazivanjem ljubavi i lojalnosti voljenoj ženiЛуис Мишел, анархисткиња, вођа групе од 500 бригадира која је жарила и палила по Паризу за време Комуне, носећи црни барјак као симбол револуције.
Завршила учитељску школу (највиши степен образовања дозвољеног за жене тих година), али није добила посао јер је одбила да положи заклетву цару.
Оснивач анархистичке школе у Паризу и Лондону, лични пријатељ са Виктором Игоом, Кропоткином и Натали Лемел.
Организатор атентата на председника владе, разне државнике из тог периода итд...
Хлеба или олово ! - Био је њен слоган за време Комуне, поред тога, славне су и њене изјаве у вези брака и једнакости полова.
- Не желим да будем порција меса мушкарцу, нити да рађам децу неким новим Цезарима.
- На питање једног просца шта треба да уради да би се удала за њега, одговорила је : " Убиј императора, ризикуј свој живот, јер у браку са тобом и ја ризикујем своју слободу".
- Анархиста сам зато јер само анархија може људе учинити срећнима, зато што је то највиша идеја коју људска интелигенција може изродити, докле год сунце буде излазило на хоризонту.
/QUOTE]![]()
Очекујем да и Вук Драшковић са СПО и Маја Гојковић са НП на следећим изборима уђу у предизборну сарадњу са СНС.BTW, je l' ti se cini da Vuk sada pokusava da se prikaci SNS-u?
Neunistiv je.![]()
To je zato što gledate crno belo.
Glasao sam za LDP u parlamentu a na lokalu za Starešinu Đilasa.Takođe brdo ljudi je glasalo za Đilasa ali ne i za DS u parlamentu.
Kao što su ljudi na primer glasali za Tomu da bi srušio Botu a za Dveri ili DSS u parlamantu, ne mora da se glasa na različitim listićima za iste stranke.
Има и тога, мој отац је миксовао СПС на локалу и председничким, а СНС на Парламентарним и градским, да би пали Ђилас и жута влада, иако је много левље од СНС-а.To je zato što gledate crno belo.
Glasao sam za LDP u parlamentu a na lokalu za Starešinu Đilasa.Takođe brdo ljudi je glasalo za Đilasa ali ne i za DS u parlamentu.
Kao što su ljudi na primer glasali za Tomu da bi srušio Botu a za Dveri ili DSS u parlamantu, ne mora da se glasa na različitim listićima za iste stranke.
Sjajna atmosfera, dodje mi da nekad banem maskiran kao Gensek gustih obrva samo fore radi.![]()
Dobro, to je tacno jer Djida je dobio najvise glasova u Bg-u dok je parlamentarno gledano najvise glasova dobio SNS. Ali mislim da je LDP ostao ispod 5% u Beogradu i kada je glasanje za Parlament u pitanju.
mi smo zauvek deca i volimo da se igramo...dobro, neki vole i roleplay, al nećemo sad o tome..enivej, bilo je super..ponovićemo sa nekom drugom temom
![]()
Очекујем да и Вук Драшковић са СПО и Маја Гојковић са НП на следећим изборима уђу у предизборну сарадњу са СНС.
А Двери после избора.
e ovo ja zovem iskazivanjem ljubavi i lojalnosti voljenoj ženi![]()
Врхунац љубави.
Naravno. Ali nek prođe izvesno vreme, jer sve čega je previše nije dobro![]()
Еј да, имам друга који је гласао за СПО-ЛДП на Парламентарним, а СНС на свим осталим нивоима.Imaš i ljudi glasali samo za LDP u parlamentu, imaš razne varijante.
Еј да, имам друга који је гласао за СПО-ЛДП на Парламентарним, а СНС на свим осталим нивоима.
prelepa anja rupel i laibach,
sećam se ove odlične i tada prilično neverovatne muzičke kombinacije![]()
BTW, je l' ti se cini da Vuk sada pokusava da se prikaci SNS-u? Neunistiv je.![]()
možemo da proslavimo smak sveta...ali ne znam kako to prikazati avatarom![]()
И ја очекујем такав састав власти. А ДСС и УРС су двапут већ сарађивали, тако да ће моћи и овај пут, поготово ако Динкић настави тренд посрбљавања себе. Двери и на локалу, а и глобално се приближавају СНС-у.Sve mi nesto govori da ce ako dodje do prevremnih izbora, vlast ciniti SNS, DSS, URS, Dveri i manjine.
Ali, ako izbori budu bili za 4 godine, bice pod znakom pitanja, jer Djida je u stanju da udahne novi zivot u DS, a nas narod je veoma zaboravan tako da ce secanje na period od 2008-2012 izbledeti do 2016, plus dodaj cinjenicu da stranka na vlasti nikad ne moze odrzati stari broj glasova pred kraj mandata jer ce se mnogima smuciti njene 4 godine, tako je u celom svetu.
Podela u ekonomiji na leve, desne, centre, itd. su najobičnija budalaština. O ideologiji da ne govorim. Ekonomski ideolozi i teoritičari su skup beskorisnih idiota, koji ne žele da vide realnost Državi i privredi su potrebne informacije, empirijske analize i tehničke ekspertize za koje ideolozi i teoretičari nisu previše zainteresovani. Najuspešnije ekonomije nisu držale do ideologija i teorija i najčešće su "išle uz nos" vladajućim ekonomskim teorijama, u poslednje vreme pogotovo neoliberalnim.Komunizam 21og veka nije anti-religijski nastrojen. Narocito njegova najhumanija i najuspesnija varijanta u Latinskoj Americi.
Inace, cak i KP Ruske Federacije zeli bliske odnose sa crkvom.
To je za svaku pohvalu.
Ja sebe vidim kao neki centar. Mozda sa nijansom levice, i ekonomski i po drustvenim pitanjima. Neka socijaldemokratija. Ali nazalost, socijaldemokratija je zloupotrebljena maksimalno od strane svetskih mocnika, pa ne znam ni jednog koji bi zastupao neku meni blisku ideologiju.
Ali inace, u Srbiji ne verujem da postoji tako ostra podela, svi su levi po ekonomskim pitanjima (ziveo "obican narod", radna mesta, zastita radnika bla bla) a desni po drustvenim pitanjiam (ua ****** dole abortusi), samo je kod LDP-a obrnuto, jer LDP je prepisao program americke Demokratske Partije, a u USA je ekonomska desnica default.
Еј да, имам друга који је гласао за СПО-ЛДП на Парламентарним, а СНС на свим осталим нивоима.
Много екстремна. Објаснио је тиме да је између СПО и ЛДП глобално, мада ближе СПО-у због четништва, Монархије и сл.Haha zar to nije malo ekstremna razlika?![]()
Haha zar to nije malo ekstremna razlika?![]()
To obavezno !
Ja nameravam da ovde dočekam apokalipsu . Možda se obučem kao pevaljka..to mi deluje prilično apokaliptično![]()