Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Rifi to je tvoja vera moja je drugacija :lol:

srdacno ste pozvani u Arenu na kongres u subotu i nedelju od pola 10 do 12 pa od pola 2 do 4 :hvala:

Opet kongres? Odakle vam tolike hiljade Evra, znaš li ti koliko košta zakup Arene? Bolj ese ne bacajte kamenjem na Boga nego dajte te pare u dobrotvorne svrhe. Možda Institutu Majka i dete ili Tiršovoj, neka obnove malo svoje sale.

Opet kongres? Odakle vam tolike hiljade Evra, znaš li ti koliko košta zakup Arene? Bolj ese ne bacajte kamenjem na Boga nego dajte te pare u dobrotvorne svrhe. Možda Institutu Majka i dete ili Tiršovoj, neka obnove malo svoje sale.

Sram te bilo, zašto se ti brineš odakle njima pare, valjda postoje nadležne institucije vezane za to pitanje...
Bolje bi bilo da na tom kongresu ponude neke šerpe ili usisivače iz cepter programa sa logom kongresa, npr zvanični usisvač stražarske kule, itd...

Molim vas da prestanete da se šalite, ja sam zaista za pomoć bolesnoj deci. Čemu dva kongresa u manje od pola godine, ko to finansira, zašto opet u Areni kad su i prošli put jedva imali 4000 članova iz zemlje i okolnih država?

Sram te bilo, zašto se ti brineš odakle njima pare, valjda postoje nadležne institucije vezane za to pitanje...
Bolje bi bilo da na tom kongresu ponude neke šerpe ili usisivače iz cepter programa sa logom kongresa, npr zvanični usisvač stražarske kule, itd...

hahahahaha kad god neko pozvoni ja očekujem sad će nasmijani bato i seka da dijele knjižice i ubjeđuju me da kupim usisivač koji ubiVa male bezobJazne grinjice...

hahahahaha kad god neko pozvoni ja očekujem sad će nasmijani bato i seka da dijele knjižice i ubjeđuju me da kupim usisivač koji ubiVa male bezobJazne grinjice...

Zakonom o zaštiti potrošača ukinuta je prodaja od vrata do vrata, obzirom da njihov princip propagiranja vere je baziran na tom sistemu, uz promociju časopisa ili vere moglo bi se progurati i po koji proizvod možda čak i prezentacija nekog usisivača.
Lepo na njihove misionarske novine koje verovatno dele besplatno, dodaju neki mali verski katalo sitnih kućnih aprata, kućne hemije ili kozmetike, koje će deliti ili robu nuditi zavisno od starosne, socijalne ili neke druge interesne grupe.
Napr. ako misionaru vrata otvori penzioner, koji bi uz priloženi penzionerski ček i fotokopiju lične karte mogao da po povoljnoj ceni dobije merač krvnog pritiska. U slučaju da je domaćica srednjih godina pitanju verovatno treba ponuditi neke proizvode za dame vezane za lepotu ili zabavu u trenucima dokolice. Baš sam se raspisao, neka mi dozvole da na kongresu objasnim predlog, uz malu nadoknadu i podršku u logiostici, sitemima snadbevanja , smanjenju varijabilnih troškova mogli bi na zanimljiv način da u duhovnom i materijalnom smislu svi budemo zadovoljni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back