Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Него шта то Тома типује да неко жели да га кокне па он је већ политички мртав
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, sprema se slava....![]()
nesto ovako
![]()

Drugarice, oni tebe zezaju, a svi su buržuji. Dođi ti kod mene, da zajedno mučimo našu muku i bedu uz vino i kavijar. Ne trebaju nama radnicima takvi kao što su oni. Uradićemo i onaj akt.
Drugarice, oni tebe zezaju, a svi su buržuji. Dođi ti kod mene, da zajedno mučimo našu muku i bedu uz vino i kavijar. Ne trebaju nama radnicima takvi kao što su oni. Uradićemo i onaj akt.
Ти си јавно признао да си буржуј
Ти си јавно признао да си буржуј
Daj barem taj akt da uradimo, ne budi buržujka. I mi udarnici dušu imamo.
Каква је то активисткиња, ако се боји акта ???
ако је пропаст југославије била једна трагедија, а јесте, коју је то добру ствар донело то зло, обзиром да неки кажу да зло увек уради и нешто добро, наравно несвесно? добра ствар у тој трагедији је што су заувек срушени мостови направљени на лажима о братству јединству с крватском и још неком лажном браћом. никад више, нигде, ни у којој ситуацији заједно. то стварно јесте добра вест. добро јутро свима.
Nesigurna druže, veoma nesigurna.

каква крватска култура?
какав крватски спорт? спорт је више од јурцања за лоптом.
каква крватска економија?
крватска је немачки магацин за нуклеарни отпад из немачких нуклеарних електрана, немачка подршка крватској деведесетих година није само била ради заједничке немачко - крватске антифашистичке прошлости![]()

protestiram -
gde su kromanjonci / kromanjonija i ostale krasne imenice![]()
ако је пропаст југославије била једна трагедија, а јесте, коју је то добру ствар донело то зло, обзиром да неки кажу да зло увек уради и нешто добро, наравно несвесно? добра ствар у тој трагедији је што су заувек срушени мостови направљени на лажима о братству јединству с крватском и још неком лажном браћом. никад више, нигде, ни у којој ситуацији заједно. то стварно јесте добра вест. добро јутро свима.
Ideologija jugoslovenstva je danas minorna, Hrvati su daleko bolje prošli sa prekompozicijom nacije i ideologija, prvo nikada nisu imali problem sa jugoslovenstvom (za razliku od Srba koji su tokom i posle privog svetskog rata nacionalnu ideju, jugoslovenstvom , potusnuli po strani) zato što su bili daleko nacionalno svesniji od Srba, drugo još od one deklaracije o hrvatskom jeziku 1967 i maspoka 1971 su dokazali ambicije u formiranju hrvatske države, a 80 tih i pomirenje komunista i nacionalista u HR, sa druge strane u Srbiji nacionalno pitanje ili definisanje nacije vodila je SDB, i naravno tkz crveni Vožd komunista JUGOSLOVEN Slobodan Milošević...

Баш гледах да многе жене сматрају премијера Дачића као најмужевнијег мушкарца у Србији и најпожељнијег .Баш је то прокоментарисала Сузана Манчић .Нешто гледам Дачић се баш пролепшао ,сигурно је да је моћ афродизијак
Ja sam neko veče gledao Suzanu Mančić kako otvoreno priča kako je varala sve partnere, kako je bila u vezi sa oženjenim muškarcima i rasturila par brakova itd. ... ali sve je radila čista srca i zato što se svaki put zaljubi...
То јој је вероватно маркетниг за књигу
Da li više voliš vino i pršuT?
Da li više voliš vino i pršuT?
Па , може вотка ако имаш
Па , може вотка ако имаш