svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Drugarice, ako će to da ti otopi zaleđeno srce, može. Ali imam i domaće loze, pravile je prave udarničke ruke.
Jesi odvajao grožđe od onih peteljki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugarice, ako će to da ti otopi zaleđeno srce, može. Ali imam i domaće loze, pravile je prave udarničke ruke.
Votka je njesra u poređenju sa domaćom šljivom ili viljemovkom...
Jesi odvajao grožđe od onih peteljki?
Nisam ja pravio već moj stric. A za drugaricu samo najbolje. Neće joj ništa osim šubare trebati od tolike topline.
Ма ни шубара није проблем али ја се не одвајам од калашњикова , јел неће да смета
Neće, i ja imam jedan. Možemo da menjamo okvire?

Добро али пази ја прво пуцам па питам ко је
Znaš da pucaš? A ko ti posle očisti cev? Pazi, nemoj da je zapustiš.
Не брини имам асистента
Žao mi je, on neće moći, nemam dovoljno veliko platno za dva akta, ovaj put samo ti.
Мораћу да се консултујем

vitri / ideja jugoslovenstva se i zacela medju hrvatima / tacnije u rimu jos pocetkom 17 veka da bi pocetkom 19 dozivela svoj procvat / problem je sto mi ilirstvo i ilirski pokret nedovoljno poznajemo iako smo se na tu laz primili samo pod drugim imenom / da bi je valjda lakse progutali
sto se tice komunista dovoljno je uporediti hebranga rankovica i djilasa i sve ti je odmah jasno
Ti si žena, ne treba tebi mišljenje, već naređenje. Slušaj i ne glupiraj se.![]()

Баш гледах да многе жене сматрају премијера Дачића као најмужевнијег мушкарца у Србији и најпожељнијег .Баш је то прокоментарисала Сузана Манчић .Нешто гледам Дачић се баш пролепшао ,сигурно је да је моћ афродизијак

Koje su to mnoge žene, loto jahačicu da ne računamo? Čini mi se da je pomalo stidljiv pogoto kod nekih neobičnih pitanja...
Монице dobar dan svima
komunistkinja![]()

Zdravo monilice*, jesi li videla kako nam je komunjarka stidljiva? Ja nikad ne bih imao problem da budem model za akt.

O Rifi to je tvoja vera moja je drugacija
srdacno ste pozvani u Arenu na kongres u subotu i nedelju od pola 10 do 12 pa od pola 2 do 4![]()