Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj biti tuzan .... i to je za ljude
pogotovo one koji su u pravu :ok:

Ne sekiram se uopste , stici ce bumerang :mrgreen:

nije valjda prvi? :eek: mene redovno banuju na bosanskom.:mrgreen:

samo za tebe
e39450899e0f2c8023ea26a.gif

za sada je poput horor verzije orlovi rano lete,
što znači odlično!!:D

Мене одушевљава то што код њега "видим" сцену, без икаквог напора. Баш к'о да гледам филм, с тим што кад направи филм, он уопште не личи на оно што сам ја видела у својој глави. :lol: Зато се редовно разочарам филмом кад прво прочитам књигу (осим у пар случајева).

svaka ti čast...:D
bitno je ne dozvoliti da te zaebavaju u zdrav mozak...;)

Nema sanse ... tako sam im lepo kulturno srocila da me glavni vlasnik-admin castio :D
Sad me naljutio malo pa ce morati da ispasta :manikir:

miješani, brdski kajmak od ovčjeg i kravljeg mlijeka, koji je odstojao u čabru u katunu...:)

Uh sto volim domacu hranuuuuu . Kad odem sluzbeno , tu gde si ti , obavezno donesem neke specije

Мене одушевљава то што код њега "видим" сцену, без икаквог напора. Баш к'о да гледам филм, с тим што кад направи филм, он уопште не личи на оно што сам ја видела у својој глави. :lol: Зато се редовно разочарам филмом кад прво прочитам књигу (осим у пар случајева).

Tako je. Covek je genije jer pise nekim toplim, razumljivim jezikom.

Od filmova volim Keri (THE kraj nije bio u knjizi, mozes misliti? King to ne moze prezaliti), Zelenu Milju, Izmaglicu, Sosenk i onaj u kojem djavola glumi onaj Svedjanin.

Dosad nisam vidio ni jednu ekranizaciju koja je mi se dopala u istoj mjeri kao njegovo napisano djelo .

Исто! Једино не знам који је овај последњи?

Jaoj zaboravio sam ime, kao neki mali grad i u njega dodje gospodin koji drzi antikvarnicu, i on moze da ti ostvari svaku zelju ali za uzvrat moras da uradis nesto za njega, a on obicno trazi stravicne stvari, da nekome ubijes psa, polomis komsiji kucu, da nekog prebijes, izbusis gume i slicno, i onda ceo grad voli njega jer im ispunjava zelje a medjusobno se kolju jer na kapiraju da im on sve to smesta.

Jaoj zaboravio sam ime, kao neki mali grad i u njega dodje gospodin koji drzi antikvarnicu, i on moze da ti ostvari svaku zelju ali za uzvrat moras da uradis nesto za njega, a on obicno trazi stravicne stvari, da nekome ubijes psa, polomis komsiji kucu, da nekog prebijes, izbusis gume i slicno, i onda ceo grad voli njega jer im ispunjava zelje a medjusobno se kolju jer na kapiraju da im on sve to smesta.

Needful Things .

:lol:

Tako je. Covek je genije jer pise nekim toplim, razumljivim jezikom.

Od filmova volim Keri (THE kraj nije bio u knjizi, mozes misliti? King to ne moze prezaliti), Zelenu Milju, Izmaglicu, Sosenk i onaj u kojem djavola glumi onaj Svedjanin.

П.С. И дефинише оне обичне, свакодневне ствари, које не умемо (или се не трудимо) да опишемо, можда баш зато што су обичне.
Баш у "То" има једна сцена где описује осветљење пре олује, и ето, иако сам прочитала 1000 пута, ја опет не знам да опишем то као он.

Dosad nisam vidio ni jednu ekranizaciju koja je mi se dopala u istoj mjeri kao njegovo napisano djelo .

Да, ево сад сам укапирала да ове филмове које је навео Носфи, а који су се и мени свидели, претходно нисам читала књигу. Тачније, те романе уопште нисам прочитала.

П.С. И дефинише оне обичне, свакодневне ствари, које не умемо (или се не трудимо) да опишемо, можда баш зато што су обичне.
Баш у "То" има једна сцена где описује осветљење пре олује, и ето, иако сам прочитала 1000 пута, ја опет не знам да опишем то као он.

tako je. Horor u njegovim knjigama potice od cinjenice da ga on ubacuje u svakodnevne situacije, koje su nam svima bliske, mali grad, svako svakog zna, a opet se muljaju neke strasne tajne, uzasi, killer klovnovi, telekineza, vanzemaljci itd.

o nosfi, dobro veče...sad vidim kad si me citirao da sam pogrešno napisala rehab:D
eh..brzina mi nije vrlina.

otišla sam.
evo još jedna nosfić,
neka bude za tebe...

I could be loud man, I could be silent
I could be young man or I could be old
I could be a gentleman, I could be violent
I could turn hot man or I could be cold
I could be just like the calm before the storm boy,
waiting for all hell yeah to break loose
I could be innocent or I could be guilty
Doesn't mean that I don't believe in no noose
So I'm singin'

I could be rich like a wandering Gypsy
I could be poor like a fat wallet lost
I could be first man or I could come last
It's not who breaks the ribbon boy it's how you get across
I could be red blue black and white sunset
Or darkest at day boy or brightest at night
I could be the sun boy I could be the moon
I'm made up from the stars boy I’m shining so bright

So I'm singin'

I could be asleep boy or I could be awake
I could be alive and I be the walking dead
I could be ignorant or I could be informed
I could lead my life man or I could be led
I could be anything I put my mind to boy
All I gotta do is give myself half a chance
I can bring love back into my life
And share it with the world if I got some balance

So I'm singin'

:)

Inace da li neko cita Lavkrafta i da li je upoznat sa Ktulu mitosom?

Meni bi bilo bas mocno da King zaroni malo u Ktulu svet, da se oproba, iako on to nikad ne bi probao. Pokusava sam da napise svoj svet kroz Mracnu Kulu, a ja to jos nisam poceo da citam jer me mrzi.

Poslednja izmena:
o nosfi, dobro veče...sad vidim kad si me citirao da sam pogrešno napisala rehab:D
eh..brzina mi nije vrlina.

otišla sam.
evo još jedna nosfić,
neka bude za tebe...

I could be loud man, I could be silent
I could be young man or I could be old
I could be a gentleman, I could be violent
I could turn hot man or I could be cold
I could be just like the calm before the storm boy,
waiting for all hell yeah to break loose
I could be innocent or I could be guilty
Doesn't mean that I don't believe in no noose