- Poruka
- 4.399
E ovde već ne smem da se mešam.ae ako smes sa mnom...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovde već ne smem da se mešam.ae ako smes sa mnom...![]()
juče me komšija zamolio pa smo se danas ceo dan yebavali po njegovom kupatilu uz poštovanje javnog kućnog reda i mira od 15h do 17h pa tad nismo bušili ništa
da namestimo viseći ručno pravljeni ormarić sa ogledalom na uskom prostoru tik iznad slavine a ispod gusane cevi... malo kupatilo, znojili smo se ko veprovi... i nismo uradili ništa... mora ipak majstor da dodje da nam odradi
ZADOVOLJAN?
A kako si ti proveo dan?
el može ovo?
![]()
Evo ti jedna fudbalska. Ko Petica je velika.Де нађе тако малу криглу...
Tu vas čekam obojicu. Miloja Djaka 16. Topčiderska česma od mene 60 metera. Mogu obojicu da okupam pre nego vas nataknem na ražanj.![]()
Greota tebe udariti...
Nego ko sme sa mnom?
Da odrobijam budalu, ******* braćo od poštenja i pravde i junaštva (najvažnija stavka).
Razmišljam gde da se zaposlim za koga da radim - razmišljam kalkulišem, ne isplati se
Il slabo plaćaju, il ne prijavljuju ili traže da potpisuješ za lokalnog Badžu Poštenjačinu neke iznose
Pa sam mislio da mi se neko sa foruma javi da ga oplevim i slikam za novine i stavim na fejsbuk sa sve mojim ličnim podacima i mobilnim i fiksnim telefonom da me policija lakše nadje. Sve ću priznam na sudu i da bi mi pojačali kaznu ja ću i tamo da te oplevim - policija ne razdvaja dok se izvršioci ne smire.
Tako mi je jeftinije da dodjem do doručka ručka i večere a ima i voćka za užinu
Drugačije mi se više ne isplati
Aj pomagajte, ko oće prvi po pički da dobije?
To je bilo odmah posle rata. Slušale komšije leleke i pucnjavu. Nemoj da počnem da pričam.Čarli, ne reci dvaput. Mnoge smo mi u ladnu Topčiderku ubacili na plivanje.
Čarli, ne reci dvaput. Mnoge smo mi u ladnu Topčiderku ubacili na plivanje.
Ео ја би, ако може.
Ala vam je gazda neki namćor. Evo vam pivo za svakoga.
Ako neko ugrozi Carlija, hocu.![]()
Nisam no junak crnogorski srpskoga roda. Eve ti:Ко да си стипса македонска...![]()
Kolega, sačekajte da dođu vaši homoseksualci, pa sa njima taj megdan zakažite, ukrstit batine, ka ko kome. Nas normalne zaobiđite.
gde nadje baš žute gaćice da navučeš da mi je znati?![]()
Ona i u mraku dobro tuče. I pokolj pravi po potrebi.Koleginice, vi možete da palite i gasite svetlo?![]()
Koleginice, vi možete da palite i gasite svetlo?![]()
Nisam no junak crnogorski srpskoga roda. Eve ti:![]()
ja sam danas setkao i bio uz kompic, malko mi curka nosic, a sad ideem do bara u blizini, mozda sretnem labica sarenica hihihi
bas su leepe
ne. Samo drugari još iz 2005. godine kad sam došao ovde.Да нисте ти и Лаб неки род?