- Poruka
- 4.399
Večeras u 22h mu zatvaram kafanu. Nije bio dobar.Brate Čarli, o čemu ti to?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Večeras u 22h mu zatvaram kafanu. Nije bio dobar.Brate Čarli, o čemu ti to?
Komunalni policajci ovde su djubretari. Ono što se zove policija ima u imenu Gradska. Dakle Gradska policija ima u opisu posla red i mir u gradu a ne čistoću grada.
Volim više u gúzu kad skineš gaće. Samo je prethodno operi i namaži je glicerinom.Јел се боцкаш у вену ил у гузу..?
Radim u dve kafane u isto vreme, po običaju. Jel ti smeta što dugo traje bockanje? Nema veze. Imam drugara hirurga pa će gúzu da ti zašije.У колико ти треба да смислиш одговор.
Малко си ретардиран јел да..?
Није страшно,да чика Ђоле бону..ево..
![]()
A jel mogu bar jednu čvrgu da mu lupim? Da razgibam bar prste.Ako navijaš za Zvezdu onda znaš da je nama duša srpska najvažnija
e tebe ne mogu, slažemo se oko važnosti očuvanja penisa na Krstarici
Gos'n Carli, man' se corava i decja posla, vidis da se neki "primaju" i sve shvataju ozbiljno jer nemaju smisla za salu, nego gde ti je Heroina?
Pozdravi je.![]()
![]()
Давно није било пичења овуда.
Jel uvek ja moram da dodjem da vraćam tradiciju?
![]()
![]()
![]()
A jel mogu bar jednu čvrgu da mu lupim? Da razgibam bar prste.![]()
Далила, не поздрављај се у оваким тренуцима него се ватај флаше.
Pa ti srce moje veeeeliko, znaš da ja volim one kojni se "prime".Gos'n Carli, man' se corava i decja posla, vidis da se neki "primaju" i sve shvataju ozbiljno jer nemaju smisla za salu, nego gde ti je Heroina?
Pozdravi je.![]()
![]()
sećam se dok sam bio mod, drkali neki dss-ovci jednog privatnog kontroveznog biznismena, radio sa ruskinjama...
patriota takoreći, ruskinje možeš da biraš a imao i moldavke
i drkali čoveka, on mi se žali ja opominji dss budale oni još žešće plus se navrli na mene, sredjivali preko uprave kad ih isključim
i čoveku pukne film kad su mu pmenuli dete i krene po imenima i specifičnim przimenima da traži junake od tastature...
na svu sreću ljudi kod kojih je upao nisu imali kompjuter iako im se sin isto zvao kao debil sa foruma...
posle ga nisu prozivali, pročulo se kako obilazi...
Pa ti srce moje veeeeliko, znaš da ja volim one kojni se "prime".
Doći će gospodja Stoun oko 22 h da prisustvuje zatvaranju kafane.
![]()
Dalila je, sećaš se, bila moja desna ruka na Stadionu onih dana kada smo ga orali.Далила, не поздрављај се у оваким тренуцима него се ватај флаше.
posle ga nisu prozivali, pročulo se kako obilazi...
Dalila je, sećaš se, bila moja desna ruka na Stadionu onih dana kada smo ga orali.
Ume ona i tekako da potegne flašu kad treba.![]()
Može malo mama da se pomene. To mu dodje onako srpska uzrečica. Ništa strašno. Ja tu ne bih niš´ menjo.Помињати породицу је најљигавија фора. Ај све, ал то...
Dalila je, sećaš se, bila moja desna ruka na Stadionu onih dana kada smo ga orali.
Ume ona itekako da potegne flašu kad treba.![]()
Mešo si se malo kad je bio onaj upad kod nas u Družinu. Znam i pod kojim imenom si bio.Не видех ништа слично ко оно. Нисам се мешо ал је било занимљиво. Изгибе гомила људи.![]()
Ona je bila na Severu sa mnom. SQUID na Jugu, King Arthur na Istoku a Spurs na Zapadu kao gost Totenhemovac.Али, имали сте и свој део трибине.Далила је краљ.
Može malo mama da se pomene. To mu dodje onako srpska uzrečica. Ništa strašno. Ja tu ne bih niš´ menjo.![]()