Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
384304_496549490363673_1421629539_n.jpg
Komunalni policajci ovde su djubretari. Ono što se zove policija ima u imenu Gradska. Dakle Gradska policija ima u opisu posla red i mir u gradu a ne čistoću grada.

:lol: Давно није било пичења овуда.

sećam se dok sam bio mod, drkali neki dss-ovci jednog privatnog kontroveznog biznismena, radio sa ruskinjama...
patriota takoreći, ruskinje možeš da biraš a imao i moldavke

i drkali čoveka, on mi se žali ja opominji dss budale oni još žešće plus se navrli na mene, sredjivali preko uprave kad ih isključim

i čoveku pukne film kad su mu pmenuli dete i krene po imenima i specifičnim przimenima da traži junake od tastature...
na svu sreću ljudi kod kojih je upao nisu imali kompjuter iako im se sin isto zvao kao debil sa foruma...

posle ga nisu prozivali, pročulo se kako obilazi...

sećam se dok sam bio mod, drkali neki dss-ovci jednog privatnog kontroveznog biznismena, radio sa ruskinjama...
patriota takoreći, ruskinje možeš da biraš a imao i moldavke

i drkali čoveka, on mi se žali ja opominji dss budale oni još žešće plus se navrli na mene, sredjivali preko uprave kad ih isključim

i čoveku pukne film kad su mu pmenuli dete i krene po imenima i specifičnim przimenima da traži junake od tastature...
na svu sreću ljudi kod kojih je upao nisu imali kompjuter iako im se sin isto zvao kao debil sa foruma...

posle ga nisu prozivali, pročulo se kako obilazi...

Помињати породицу је најљигавија фора. Ај све, ал то...

Može malo mama da se pomene. To mu dodje onako srpska uzrečica. Ništa strašno. Ja tu ne bih niš´ menjo. :sad2:

nekima su mame starije od krkobabića, ima ovde i onih koji su udarničku značku od Tita dobijali...
a lepe im mame ko prosečna aktivistkinja iz patriotske stranke, znači horor

sestra je bolja varijanta, ne kažem lepša al zbog godina - bolje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back