Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nekima su mame starije od krkobabića, ima ovde i onih koji su udarničku značku od Tita dobijali...
a lepe im mame ko prosečna aktivistkinja iz patriotske stranke, znači horor

sestra je bolja varijanta, ne kažem lepša al zbog godina - bolje...
Nisam takve sreo ovde. Koji ima udarničku značku neka se javi da mu se poklonim i kapu skinem. Samo sumnjam. Ne vidoh nikog ko je gledao kako Bora Kostić sa 40 metara buši Lava Jašina na JNA sem mene. Novica je svedok. :hvala:

'Ajde bre ostavite se rodbine.

niko ne udara na mušku glavu, samo na ženski deo
žena je nikakav rod

Žena može da ti bude ko oće možeš i da je šutneš i da te šutne
ali djeda i oca e to se čuva... to se menjat ne može
po ženskom udri - hraniš je, vaspitavaš i školuješ ceo život a ona ode za tudju kuću
neke ni Srbina da rode nego odu pa rode Nemcu ili Amerikancu a ovamo ****** smanjuju populaciju... nije nego...

niko ne udara na mušku glavu, samo na ženski deo
žena je nikakav rod

Žena može da ti bude ko oće možeš i da je šutneš i da te šutne
ali djeda i oca e to se čuva... to se menjat ne može
po ženskom udri - raniš je ceo život a ode za tudju kuću
neke ni Srbina da rode nego odu pa rode Nemcu ili Amerikancu a ovamo ****** smanjuju populaciju... nije nego...

Dobro bre, napisao si, procitala sam, ne moras da ganjas redosled postova. :lol:

Kak'i dosadan co'ek. :roll::malav:

e drugari haajde nek svako opise svooj danasnji dan

juče me komšija zamolio pa smo se danas ceo dan yebavali po njegovom kupatilu uz poštovanje javnog kućnog reda i mira od 15h do 17h pa tad nismo bušili ništa

da namestimo viseći ručno pravljeni ormarić sa ogledalom na uskom prostoru tik iznad slavine a ispod gusane cevi... malo kupatilo, znojili smo se ko veprovi... i nismo uradili ništa... mora ipak majstor da dodje da nam odradi

ZADOVOLJAN?

A kako si ti proveo dan?

Greota tebe udariti...

Nego ko sme sa mnom?
Da odrobijam budalu, ******* braćo od poštenja i pravde i junaštva (najvažnija stavka).
Razmišljam gde da se zaposlim za koga da radim - razmišljam kalkulišem, ne isplati se
Il slabo plaćaju, il ne prijavljuju ili traže da potpisuješ za lokalnog Badžu Poštenjačinu neke iznose
Pa sam mislio da mi se neko sa foruma javi da ga oplevim i slikam za novine i stavim na fejsbuk sa sve mojim ličnim podacima i mobilnim i fiksnim telefonom da me policija lakše nadje. Sve ću priznam na sudu i da bi mi pojačali kaznu ja ću i tamo da te oplevim - policija ne razdvaja dok se izvršioci ne smire.

Tako mi je jeftinije da dodjem do doručka ručka i večere a ima i voćka za užinu
Drugačije mi se više ne isplati
Aj pomagajte, ko oće prvi po pički da dobije?

ae ako smes sa mnom...
710_animated_fighting_smileys.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back