Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bice od njega novi terasko...
mrgreen.gif

Mo'š da zamisliš turski tehno :eek:
Pošto je sve što sluša uglavnom praćeno turskom muzikom u tehno haus varijanti....
Strašno.
Doduše nisam odslušala nosfijev spot karaleuše. Ne znam jel i njena pesma takva

Ispod moje sobe je soba klinca koji ide u sedmi razred. Svaki dan mu muzika tog tipa trešti. Tresu mi se radijatori.
Ne znam zašto, ali mi poprilično bolesno deluje da jedan dečak sluša tu muziku. Ajde da se radi o nekoj žurci, društvu. Ali on sam u sobi to odvrne do daske i onda još peva...

imala sam ja jednog takvog druga... slušao je one Karleušine prve "hitove" i stalno ih je pevušio... i đuskao uz njih... i... ispostavilo se posle da je gej... :neutral:

Ispod moje sobe je soba klinca koji ide u sedmi razred. Svaki dan mu muzika tog tipa trešti. Tresu mi se radijatori.
Ne znam zašto, ali mi poprilično bolesno deluje da jedan dečak sluša tu muziku. Ajde da se radi o nekoj žurci, društvu. Ali on sam u sobi to odvrne do daske i onda još peva...

Boze, ja bih popricao sa njegovim roditeljima. :mrgreen:

Sto kazes, cudno je da to slusa non stop sam. :(

Мали је невиђени болид.
baka je sinko, baka..:mazi:
Баба и деда су близанци...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back