- Poruka
- 1.772
pozdrav ovim mojima..a oni znaju koji su, sami ce se prepoznati![]()
ja nisam sigurna da li i ja treba da se prepoznam u ovome...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav ovim mojima..a oni znaju koji su, sami ce se prepoznati![]()

Вама с белу косу?pozdrav ovim mojima..a oni znaju koji su, sami ce se prepoznati![]()
Ако имаш беле косе, ондак да.ja nisam sigurna da li i ja treba da se prepoznam u ovome...![]()
bice od njega novi terasko...![]()

Вама с белу косу?
Добро вече деко, лаку ноћ.

Ispod moje sobe je soba klinca koji ide u sedmi razred. Svaki dan mu muzika tog tipa trešti. Tresu mi se radijatori.
Ne znam zašto, ali mi poprilično bolesno deluje da jedan dečak sluša tu muziku. Ajde da se radi o nekoj žurci, društvu. Ali on sam u sobi to odvrne do daske i onda još peva...

Ispod moje sobe je soba klinca koji ide u sedmi razred. Svaki dan mu muzika tog tipa trešti. Tresu mi se radijatori.
Ne znam zašto, ali mi poprilično bolesno deluje da jedan dečak sluša tu muziku. Ajde da se radi o nekoj žurci, društvu. Ali on sam u sobi to odvrne do daske i onda još peva...

a bre heroina...![]()

Mo'š da zamisliš turski tehno
Pošto je sve što sluša uglavnom praćeno turskom muzikom u tehno haus varijanti....
Strašno.
Doduše nisam odslušala nosfijev spot karaleuše. Ne znam jel i njena pesma takva

Mo'š da zamisliš turski tehno
Pošto je sve što sluša uglavnom praćeno turskom muzikom u tehno haus varijanti....
Strašno.
Doduše nisam odslušala nosfijev spot karaleuše. Ne znam jel i njena pesma takva

Мали је невиђени болид.Ispod moje sobe je soba klinca koji ide u sedmi razred. Svaki dan mu muzika tog tipa trešti. Tresu mi se radijatori.
Баба и деда су близанци...baka je sinko, baka..![]()
ja nisam sigurna da li i ja treba da se prepoznam u ovome...![]()

![]()
a moram ipak prvo da pitam, ne volim kad se ispalim...![]()

kod mene nema ispaljivanja sunce.
nisam ti ja..ko neki.![]()
ali mi je drago što sam pogrešila u proceni... 
Davaj imena!kod mene nema ispaljivanja sunce.
nisam ti ja..ko neki.![]()

kad god si u dilemi, samo sacekas..ma u jednom trenutku mi se učinilo da jesi...ali mi je drago što sam pogrešila u proceni...
![]()

Al ja jesam.ma jok.
nisam zainteresovana.![]()