Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, tamo sam palila vatru u dvoristu kao i svi normalni ljudi...nisam ja kompleksasica i beogradjanka u poslednjih 5-6 generacija kao neki...:cool:

Tako je, pravda za roru, izbori se za svoj roštilj i u Nemačkoj! Šta ima oni tebi bezdimnu vatru da uvaljuju, daj drvo i ugalj, bre. I domaće papriike, ove naše male i mekane, ne te njiove velike i tvrde, ko da svaka šlem ima. ludilo.

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Tako je, pravda za roru, izbori se za svoj roštilj i u Nemačkoj! Šta ima oni tebi bazdimnu vatru da uvaljuju, daj drvo i ugalj, bre. I domaće papriike, ove naše male i mekane, ne te njiove velike i tvrde, ko da svaka šlem ima. ludilo.

:mrgreen:

a ko kaze da rostilji na ugalj nisu dozvoljeni? :dontunderstand: gde si to procitao? nije dozvoljeno paliti vatru, rostilji su dozvoljeni...ja imam i na ugalj i na gas...
a sto se paprika tice to je najmanji problem...imamo ovde prodavca makedonca, ne samo da ima paprika vec svega sto ti dusa zazeli...:cool:

original.jpg

Rrrrrrrrrrrr

a ko kaze da rostilji na ugalj nisu dozvoljeni? :dontunderstand: gde si to procitao? nije dozvoljeno paliti vatru, rostilji su dozvoljeni...ja imam i na ugalj i na gas...
a sto se paprika tice to je najmanji problem...imamo ovde prodavca makedonca, ne samo da ima paprika vec svega sto ti dusa zazeli...:cool:

A, pa vi se onda roštiljate, neka, neka.
Ma kakve makedonske, naše su bolje, naše su najbolje, bre. Mi smo ih nekad davno jeli viljuškama, dok su ti tvoji nemci jeli prstima. Nije to isto draga. :mrgreen:

Ne znam iz kog razloga se pominju čepovi umesto kočića , ali radi se o ovoj pesmi jel tako?

Posle ovoga

Trebalo bi da ide to doći će, doći će.....

Није, ово је "рого, рого, рогози, седи па вози"! (тако бих је тражила по Јутјубу, и наравно да је не бих нашла :lol:)

Одлично си се сетила ове песме, ајд сад да се сетимо и оне друге ("доћи ће...") :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back