- Poruka
- 201.292
Jesi li i tamo pekla na bezdimnom roštilju paprike, te nemačke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li i tamo pekla na bezdimnom roštilju paprike, te nemačke?
ne, tamo sam palila vatru u dvoristu kao i svi normalni ljudi...nisam ja kompleksasica i beogradjanka u poslednjih 5-6 generacija kao neki...![]()
Vrelinu bez vatre proizvode moji vruci mms-ovi. Rrrrrrrrr
Tako je, pravda za roru, izbori se za svoj roštilj i u Nemačkoj! Šta ima oni tebi bazdimnu vatru da uvaljuju, daj drvo i ugalj, bre. I domaće papriike, ove naše male i mekane, ne te njiove velike i tvrde, ko da svaka šlem ima. ludilo.
![]()
a ko kaze da rostilji na ugalj nisu dozvoljeni?gde si to procitao? nije dozvoljeno paliti vatru, rostilji su dozvoljeni...ja imam i na ugalj i na gas...
a sto se paprika tice to je najmanji problem...imamo ovde prodavca makedonca, ne samo da ima paprika vec svega sto ti dusa zazeli...![]()
![]()
Rrrrrrrrrrrr
Super si, ali bi još superskija bila sa kesom na glavi.
Super si, ali bi još superskija bila sa kesom na glavi.
A, pa vi se onda roštiljate, neka, neka.
Ma kakve makedonske, naše su bolje, naše su najbolje, bre. Mi smo ih nekad davno jeli viljuškama, dok su ti tvoji nemci jeli prstima. Nije to isto draga.![]()
Ne znam iz kog razloga se pominju čepovi umesto kočića , ali radi se o ovoj pesmi jel tako?
Posle ovoga
Trebalo bi da ide to doći će, doći će.....
sto ti ne palis vatru u tvom soliteru?
ja jes' da imam veliko dvoriste ali bi mi policija dosla na vrata kada bi videli dim...
a da, paprike smo pekli na rostilju...![]()
А смеш ли да качиш опран веш по дворишту?![]()
naravno da sme...
naravno da sme...