Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Фрау Меркел сме све. А наша Рора?

Unbenannt.jpg

по србији се прича да у немачкој смог пада са неба и дању и ноћу, чист веш окачити у двориште скраћује век трајања машине за веш :lol:

Јел' се сећаш овога? :arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/443504-Bolest-Kazna-za-sušenje-veša-na-terasi-2.500-dinara

Претпостављам да ови "није тешко бити фин" фазони долазе из ЕУ. ;)

Успут, да се подсетимо и још понеке сврхе комуналне полиције (осим што туку и хапсе грађане без карте).

А, случајно пронађох и ово:

Zabranjeno prostiranje veša na javnom prostoru
Tanjug | 15. 09. 2010. - 23:29h |

Gradonačelnik jedne palanke na jugu Francuske, kome je dojadio musavi izgled njenih ulica, dekretom je zabranio prostiranje veša na javnom prostoru. U izjavi za list "Midi libr", on je objasnio da je njegovo selo Rejan "jako lepo, ali zapušteno" i da želi da ga dovede u red, počevši od uklanjanja veša iz vidnog polja.

Njegova namera, međutim, nije naišla na opšte odobravanje meštana. Jedan od njih je čak podneo žalbu Administrativnom sudu u Marseju, tražeći poništenje dekreta.

On je optužio gradonačelnika da želi da uvede strahovladu i da Rejan pretvori u "selo za Parižane".

Stvar je ubrzo eskalirala u otvoreni rat kada je ovaj meštanin, slikar po profesiji, došao na ideju da nasred sela okači gaće od 2,5 metra. Gradonačelnik ih je besno strgao sa žice i podneo tužbu, navodeći da sa administrativnim dektetom niko ne sme zbijati šale.

Slikar je odgovorio novom tužbum u kojoj se ističe da prostiranje veša ne predstavlja nikakvu pretnju za javnu bezbednost i da ne može biti osnov za donošenje bilo kakve zabrane.

Kao i gradonačelnik, i on tvrdi da ga podržava većina meštana. Da bi opustio atmosferu do donošenja sudske presude, predložio je da se u selu organizuje proslava "sankilota" (obezgaćenih).

Блиц

:zcepanje::zcepanje:

Јел' се сећаш овога? :arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/443504-Bolest-Kazna-za-su%C5%A1enje-ve%C5%A1a-na-terasi-2.500-dinara

Претпостављам да ови "није тешко бити фин" фазони долазе из ЕУ. ;)

Успут, да се подсетимо и још понеке сврхе комуналне полиције (осим што туку и хапсе грађане без карте).

А, случајно пронађох и ово:

:zcepanje::zcepanje:

:hahaha:

............

komunalna policija ide ljudima na zhivce jer je komuno al retardi ne kapiraju na chega ljude asocira to "komuno" :lol:

Na pitanje može li uporediti Sjedinjene Američke Države danas sa onom iz 1860. godine pre nego što je započet rat Severa/Unije i Juga/Konfederacije, Dilan je rekao da su SAD samu sebe potkopale i sahranile zbog ropstva.

"Nisu želeli da se odreknu toga. Pola miliona ljudi je poginulo da bi se ukinulo ropstvo. Puno ubijanja, razaranja. Država je i dan danas sj......a zbog boje kože njenih stanovnika. To koči, skreće pažnju ljudi. Ljudi se hvataju za gušu, ubijaju samo zbog boje kože. To vam je vrhunac ludila koje će kočiti svaku zemlju, svaki komšiluk u procesu napretka. Crnci znaju da ima belaca koji nisu želeli da se odreknu ropstva, da bi, da se ti belci pitaju, i danas bili pod njihovom čizmom. Ti belci ne mogu da se pretvaraju da ne znaju to. Ukoliko u vašim genima, korenima postoji neki robovlasnik ili pripadnik Kju Kluks Klana, crni ljudi to mogu da osete. Baš kao što Jevreji mogu da nanjuše nacistu, ili Srbi nekog Hrvata.

..........

ČISTA TROJKA:
Ovaj pismeni je nasmejao Srbiju
:rotf::rotf::rotf::super::super::super:

Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca?

Pismeni zadaci osnovaca uvek su veoma zanimljivi i inspirativni. Jedan osnovac je 2008. bez imalo volje seo da napiše pismeni ne sluteći da će ga pročitati cela Srbija i pola Balkana.
Čista petica za osmeh koji nam je izmamio.

Tema:
Moj najlepši dan na svetu u životu

Teško je odlučiti se za najlepši dan. Bilo ih je tako mnogo ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Ili je to bio Božić?
Nije važno.
U stvari, šta je uopšte bitno kad ću u svakom slučaju dobiti trojku na pismenom?
Uvek dobijem 3, još od petog razreda. Mislim da profesorka ni ne čita sve moje zadatke...
Siguran sam u to jer sam nekoliko puta napisao odlične radove pa ipak dobio trojku.
Hajde da proverim.
Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca? To bi učinila sa zadovoljstvom. Ako ovo nije dovoljno, reći ću da je ona jedna ružna, odvratna žena.
I jako glupa!
Kao da je Milorad Pavić jedini pisac na svetu. Siguran sam da ništa novo nije pročitala u zadnjih deset godina.
A tek kako je ružna!
Na kraju, hoću da kažem da mi je tog dana bilo toliko lepo da sam cele noći sanjao lepe stvari!
dobar (3)

I vidi koji pakao, moram na pos'o, htela sam da obučem majicu na bRTele a Ivan me juče bacio u bedak kad mi reko za bicepse :rida:
ej sunči batali Ajvana, bwe..valja samo da zamahneš tvojim kosama od svile i sve ostalo ima drugu dimenziju :)

Па ти ниси из Београда ???!!!!
Ти си из оне вукофакине зване Нови Бг !!!!
А ја сиромах мислио да размењујем мишљења са урбаним човеком, кад оно... паор к'о и ја.

este, bakitju..on je peRIFERalac..i na marginama kulturnog centra od begiša :)

по србији се прича да у немачкој смог пада са неба и дању и ноћу, чист веш окачити у двориште скраћује век трајања машине за веш :lol:
velkeeee:eek: otqd ti u nemačkoj :think::zper:

auu, ja zaboravila da covek ne voli cipku i svilu...sa'ce da me proglasi trotoarkom...:mrgreen:

virti je brdjanin i on to zubima kida i skida:zper:..šteta za sqpotju "posteljine" :mrgreen:

ima toga puno..nisi bila na krstinoj umetnosti :) drJAck je genijehiperrealizma

attachment.php

Ма...нема везе ко је цртао...
Добро те је нацртао....
А...да ли би мени позирала....
да и ја пробам?
:per::per::per:

ijuFT! sramdatiudje!:rtfm: nesam TOJ ja :hahaha: mada ič ne bih bila sprotju ;)
( a nemaš ni ateljeJ u begišu :hahaha:)
ЗА ДОБРОГ УМЕТНИКА, СВАКО МЕСТО ЈЕ АТЕЉЕ
ПС
прочитај ми потпис
:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back