skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo sad ga nema, hajmo o nečemu ako imaš ideju.
ali ne o njemu i bilo čemu sličnom.

da li mi veruješ da ja preskačem sve komentare onih koji mi nisu interesantni,
znači bukvalno ih NE VIDIM.

još ovo i ja sa slučajem "pederluk" završavam....Obavio sam bezbroj pp razgovora sa teraskom gde sam mu skretao pažnju na to njegovo ponašanje, na šta je on uvek obećavao da će prekidati sa tim. Očito je da to radi namerno. I šta treba, da poput mnogih podvijem rep i napustim kafanu...E, pogrešno...lab ne beži nikuda i neću da žmurim na razvrat.

još ovo i ja sa slučajem "pederluk" završavam....Obavio sam bezbroj pp razgovora sa teraskom gde sam mu skretao pažnju na to njegovo ponašanje, na šta je on uvek obećavao da će prekidati sa tim. Očito je da to radi namerno. I šta treba, da poput mnogih podvijem rep i napustim kafanu...E, pogrešno...lab ne beži nikuda i neću da žmurim na razvrat.

naravno labe da nećeš nikud..on to piše samo kad ima publiku, shvataš?kad nema nikog zainteresovanog, vuče za rukav i kmeči.

neverovatno je toplo..ja sam izašla sa posla u 18,45 u autobusu je bilo pakleno, prepuno znojavih "miomirisa"..pritisak ogroman..na putu do kuće poznati žuto-oranž trag na nebu - oblaci kancerogenih supstanci( "minuli rad" gnusne laži oko filtera na trovačima-gigantima)
"romantika XXI veka"
sutra je novi dan, sa 42 u hladu...a na betonu..ko zna :(

meni danas bio neki glup dan...prvo mi se ujutro pokvario komp na poslu a majstor dosao tek kad sam polazila kuci tako da sam sve ono sto sam do tada radila ponela sa sobom...
onda je auto nesto poceo da krklja pa sam i njega morala u servis..
kao slag na tortu, moj oskar pojeo nesto u dvoristu i poceo da povraca ko blesav tako da sam i njega vodila kod veterinara...

sve u svemu, uzasan dan...

Позз свима. :)

Лабе, ти си у свакој геј причи, ни једна те не мимоиђе. Само опуштено, и не обазири се много.

veče Andjele

meni danas bio neki glup dan...prvo mi se ujutro pokvario komp na poslu a majstor dosao tek kad sam polazila kuci tako da sam sve ono sto sam do tada radila ponela sa sobom...
kao slag na tortu, moj oskar pojeo nesto u dvoristu i poceo da povraca ko blesav tako da sam i njega vodila kod veterinara...

:sad2:sreća vikend dolazi..jel kucili sada bolje?

veče Andjele

:sad2:sreća vikend dolazi..jel kucili sada bolje?

nije kucili vec macili...:D ovo je oskar:

oskar.jpg

da ti kučetu nisu bacili bromadiolon ili pojeo mamac za miševe na njegovoj bazi...ti simptomi mi na to liče...:sad2:

Koliko puta vam se ovo desilo? :lol:

Odete negde i tamo vam dokazuju ljubav abnormalnim kolicinama hrane koje vas nateraju da pojedete da nekog ne uvredete. :lol: I svaki cas "uzmi, uzmi", a ti vise ne mozes da dises a oni "NISTA NISI POJEO". :lol:

svaki put kod mojih tete i teče doživljavam optužbe da verovatno od nečega bolujem jer slabo jedem:lol:
i uvek, još od kad sam bila mala, teta zaviruje u moj tanjir sa obaveznim: hajde još malo, ništa nisi pojela..jesi ti to opet smršala? :lol:

Ima li ovde ekološko-sportskih ljudi? Šta kažete na ovakav sport, ili je prevoz?

Koliko puta vam se ovo desilo? :lol:

Odete negde i tamo vam dokazuju ljubav abnormalnim kolicinama hrane koje vas nateraju da pojedete da nekog ne uvredete. :lol: I svaki cas "uzmi, uzmi", a ti vise ne mozes da dises a oni "NISTA NISI POJEO". :lol:

to silovanje kod mene nema šanse..jedem ono što volim i koliko mogu(znači malo)..
ako insistiraju..kažem-spakujte za poneti sada ne mogu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back