skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ti već drugari u kafani nisu napisali da prestaneš sa svojim gej forilicama? Nisi vidovit, a ako si hrišćanin, kao što pišeš, u to ne bi trebao ni da veruješ. Izbaci više tu reč iz upotrebe, verovatno su ti se ta tri slova na tastaturi izlizala.

ja koristim gej forilice...glavni propagator pederluka na ovom forumu si ti, pa tek onda ide terasko....Samo terasko to radi javno, a ti imaš porodicu, pa je još groznije...:rtfm:
da nije tako, zar bi normalan heteroseksualan muškarac propagirao homoseksualnost na forumu....:rtfm:
što je babi milo, to joj se i snilo...

ja koristim gej forilice...glavni propagator pederluka na ovom forumu si ti, pa tek onda ide terasko....Samo terasko to radi javno, a ti imaš porodicu, pa je još groznije...:rtfm:
da nije tako, zar bi normalan heteroseksualan muškarac propagirao homoseksualnost na forumu....:rtfm:
što je babi milo, to joj se i snilo...

Imam porodicu, Bogu hvala. Ako ti to smeta, napravi i ti jednu, niko ti ne brani. Sad ti, pored aurorine, i moja porodica na tapetu? Pa neće da može. Veruj mi.

Ko to, zašto ja to ne vidim?

Ko se zgrazava i zbog cega?
Neka kaze slobodno,bas bih volela da znam.....
Mozda se ne bi zgrazavali da sam gay bolesnik kao ,,ono,,muceno stvorenje
koje je ovakvu izjavu i dalo?
Vidim da ovde nema zezanja a da to ne izadje na svasta,zao mi je
mislila sam opustena zaajebancija sa normalnim ljudima,prevarila sam se ocigledno...
Drago mi je sto sam razmenila koju rec sa vama ovde,dosta je.
Pozz...i samo nastavite sa propagiranjem bolestine,kad se vec ne zgrazavate istom.

žutu i lavandu. I neku svetlu krem, kao natron papir, recimo.

:eek::sad2:

nemoj ti njemu taj evil smajl jel to jasno?

da te on nije promovisao, ne bi ti mogao tako da digneš rep ovde....lepo ti njega pozovi kod tebe, pa se udvarajte jedan drugom, a nas manite tog pederluka...:evil:

ja nisam digao rep ja radim i pricam i pisem ono sto zelim, a ti seebi mnogo dajes za pravo i mnogo se pravis osetljiv...

"vrati mi moje krpice" prevod tekme od gore : reff je moj i nemoj da mi ga kradeš!znaš? ;)

A da priznaš da si se ispalio? Mslm... nisam ja kao aurora da se samo branim, ja udarim po sred glave, argumentom. :mrgreen:

šinko , ti kada posred srede udariš..tuj se odmah radaju deca :hahaha:
Zaljubio sam se u Shakiru.

Nek' se zna. :lol:

noske, samo za tebe :
69.gif

Dobro veče svima...:bye:

:brus::mrgreen:

jesam li bilo šta rekao protiv tvoje porodice....ne zamenjuj teze...Sramota je da se matori 50-godišnjak udvara momku od 20 i kusur godina, a ovamo glumi dobrog supruga i oca...Licemeru...

Šta napisati osim da imaš žestok problem. Probaj da ga rešiš, ne da stalno praviš sukobe i incidentet po forumu. Nije ti prvi put.
I još nešto, zamolio bih te da ne iznosiš lične stvari na forum, a naročito da ne lažeš o njima. To bi moglo i moderatore da zanima.
Nemoj više da se blamiraš, sinoć si preterao, danas nastavljaš.

Ko se zgrazava i zbog cega?
Neka kaze slobodno,bas bih volela da znam.....
Mozda se ne bi zgrazavali da sam gay bolesnik kao ,,ono,,muceno stvorenje
koje je ovakvu izjavu i dalo?
Vidim da ovde nema zezanja a da to ne izadje na svasta,zao mi je
mislila sam opustena zaajebancija sa normalnim ljudima,prevarila sam se ocigledno...
Drago mi je sto sam razmenila koju rec sa vama ovde,dosta je.
Pozz...i samo nastavite sa propagiranjem bolestine,kad se vec ne zgrazavate istom.

u pravu si...grčevito sam branio ovo mesto, jer sam se, iskreno na Krstaricu navukao...i dok pišem, bacim pogled na nju....Ali ovo što su terasko i Reefer uveli se krši sa moralnim normama normalnih ljudi...
Treba otići odavde, a njih dvojica, zajedno sa party boy-em neka prave i "Plavu ostrigu" ovde....Nisam tolerantan, šta ću...seljak govori iz mene....:rtfm:

Šta napisati osim da imaš žestok problem. Probaj da ga rešiš, ne da stalno praviš sukobe i incidentet po forumu. Nije ti prvi put.
I još nešto, zamolio bih te da ne iznosiš lične stvari na forum, a naročito da ne lažeš o njima. To bi moglo i moderatore da zanima.
Nemoj više da se blamiraš, sinoć si preterao, danas nastavljaš.

a ja ti kažem, udvaranje ostavi za privatne poruke....nismo dužni da trpimo to...

u pravu si...grčevito sam branio ovo mesto, jer sam se, iskreno na Krstaricu navukao...i dok pišem, bacim pogled na nju....Ali ovo što su terasko i Reefer uveli se krši sa moralnim normama normalnih ljudi...
Treba otići odavde, a njih dvojica, zajedno sa party boy-em neka prave i "Plavu ostrigu" ovde....Nisam tolerantan, šta ću...seljak govori iz mene....:rtfm:

:rotf: gde se toga seti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back