- Poruka
- 16.439
Молим те лепо месо је месо и то печено , ужас
bas se ti razumes...koliko kalorija ima u 300 grama mlade nemasne junetine pecene na rostiilju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молим те лепо месо је месо и то печено , ужас
bas se ti razumes...koliko kalorija ima u 300 grama mlade nemasne junetine pecene na rostiilju?
Колико год да има много је поготово лети
e vidis...kad ne znas ne pricaj napamet...koliko god mesa da pojedem nikad se ne ugojim jer vodim racuna kakvo meso jedem i kako ga spremam...
e vidis...kad ne znas ne pricaj napamet...koliko god mesa da pojedem nikad se ne ugojim jer vodim racuna kakvo meso jedem i kako ga spremam...
Сад ми жао човека, реци ми како изгледа, идем да га нађем, да се напијемо.
Реци му да ћу носити гербер за ревером и оглодану пилећу кост у џепу сакоа, као знак распознавања.
Зависи која ти је крвна група ако ти је А онда можеш , остел не дају такве резултате
Dobro veče ljudi.
Vladane, čini li veštački srbin preljubu?
komuno draga, nulta grupa po toj logiKi može da izeda mesište non-stop..-ta sam..a ja baš meso ne volem puno..ribetjinu daaaaaaaaa
Nosferatu kaže da sve krvne grupe mogu da jedu šta hoće i kad hoće, osim belog luka.
On od toga ima gasove, pa mu malo smeta tokom dana, u sanduku nema baš promaje.
Baki, kakve sam knedle sa šljivama (nisam im'o šljiva pa sam stavio domaći džem od šljiva) napravio, sa puno cimeta i prezle. Prste da oližeš. Ja verujem da put do srca vodi preko stomaka.
Зависи која ти је крвна група ако ти је Б онда можеш , остале не дају такве резултате
Ispod saca... sisance.![]()
Koleginice, koja hoce sa mnom u Pariz?
ref ima svalerku!![]()
te ishrane po krvnim grupama su totalna glupost...nisam B i ipak jedem meso a da se ne ugojim...
jedem sta hocu i koliko hocu i nisam debela...jednostavno mi metabolizam takav...
Ма то је исторшена бајка не верујем
Koleginice, koja hoce sa mnom u Pariz?![]()
Pa daleko mi bilo da dolazim u tvoje selo, a i ja sam urbani šmeker.
Kako si draga, pozdrav.
Па није баш паметно све да се једе али ајде ти си чувар свога тела и здравља.Искрено не размем без физичке активности ждереш шта желиш , не водиш рачуна ..не знам колико ћеш то моћи тако дуго , искрено негде ће да пукне.Ако си витак не значи да си здрав баш на против можеш да имаш велике последица због тога
te ishrane po krvnim grupama su totalna glupost...nisam B i ipak jedem meso a da se ne ugojim...
jedem sta hocu i koliko hocu i nisam debela...jednostavno mi metabolizam takav...