skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče ljudi.
Vladane, čini li veštački srbin preljubu?

То ваљда сам знаш :)

422329_344121465668210_447768584_n.jpg

Baki, kakve sam knedle sa šljivama (nisam im'o šljiva pa sam stavio domaći džem od šljiva) napravio, sa puno cimeta i prezle. Prste da oližeš. Ja verujem da put do srca vodi preko stomaka.

Мени су кнедле са џемом од шљива чак и лепше него оне са шљивама. Углавном само такве и правим. :D

Па није баш паметно све да се једе али ајде ти си чувар свога тела и здравља.Искрено не размем без физичке активности ждереш шта желиш , не водиш рачуна ..не знам колико ћеш то моћи тако дуго , искрено негде ће да пукне.Ако си витак не значи да си здрав баш на против можеш да имаш велике последица због тога

Па није баш паметно све да се једе али ајде ти си чувар свога тела и здравља.Искрено не размем без физичке активности ждереш шта желиш , не водиш рачуна ..не знам колико ћеш то моћи тако дуго , искрено негде ће да пукне.Ако си витак не значи да си здрав баш на против можеш да имаш велике последица због тога

kad ti budes imala cetvoro dece onda mozes drugima da pricas da nemaju fizicke aktivnosti...

znas, ja ne idem kod lekara samo kad me nesto boli vec povremeno odem da se prekontrolisem, i do sada je hvala Bogu sve u najboljem redu...

te ishrane po krvnim grupama su totalna glupost...nisam B i ipak jedem meso a da se ne ugojim...

jedem sta hocu i koliko hocu i nisam debela...jednostavno mi metabolizam takav...

Е сад кад спомену крвне групе, радо бих си пребројала крвна зрнца, оно, халотип, група, подгрупа итд, зна ли неко где бих могла то да урадим?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back