Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Укинули шверц. Душмани! Пиччка им материна!Нисам испратио причу о том бусу у БГ.
У чему је проблем, неће раја да улази где јој се каже и мрзи их да купују карте ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Укинули шверц. Душмани! Пиччка им материна!Нисам испратио причу о том бусу у БГ.
У чему је проблем, неће раја да улази где јој се каже и мрзи их да купују карте ?
Gledao sam 24 kitchen. Sjajan putopis u Montani, govedina i pastrmke, zapisao sam jedan recept da spremim lepu večeru moni kad dođe.
Миш има бркове, а мишица не, шта је то?
- то је загонетка.
![]()
И после мени кажу да оставим рубикову коцку. А не могу ни то да реше... трт...![]()
Нисам испратио причу о том бусу у БГ.
Ја верујем само у љубав на први поглед.Једно су игре асоцијација, а друго анализа, синтеза, индукција, дедукција...
Нисам испратио причу о том бусу у БГ.
Sve sam spremio, a tek za atmosferu, uh da samo znaš.
Укинули шверц. Душмани! Пиччка им материна!
jao ja obozavam taj kanal podseca me na sex sa bivsim
svidja ti se Rifi ?![]()
Ретко ме спопадају праве жене у задње време...![]()
a ti nemas devojku jel![]()
Nisi mi odgovorio na pitanje, a o pokajanju pričam sa svojim duhovnikom. Ti meriš koliko je pitanje pametno...haha, na osnovu čega?
Zašto si ugrizao Milisava? Jel' gazio paradaJIz?
Ja se svima sviđam.![]()
Ako misliš na sto, jasno mi je, delim tvoju nostalgiju.
pa kad imaš ravan stomak i zategnutu guzu i obrijano medjunožje i prefinjene manire i lepo mirišeš
Svašta. Trenutno nemam.[/QUOTE![]()
Не радим за државу.
pa kad imaš ravan stomak i zategnutu guzu i obrijano medjunožje i prefinjene manire i lepo mirišeš
Pa nadji je
sta je svasta?