skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i šta kažeš, rodio krompir ove godine, a?
ni mene ne čudi razmišljanje takvih poput tebe.
jedno je nesposobnost za vosjku, nedajbože bolest...a ti govoriš o dezerterstvu kao nečemu hvale vrednom.
moj komentar "po kratkom postupku.." je sasvim benigna ironija , nikako pretnja zaboga.

Апсолутно, свака непослушност држави и њеном ауторитету јесте хвале вредна.

Vratila se bh_citadela, čestitamo ramazan a ako je bila nemedicinska polemika o sunetu pročitaću sutra pp
sad me mrzi da ispravljam ko je zasro i ko je bio ljubomoran pa počeo da kidiše na sirotu decu
ako je razlog verski onda ostaviš verniku ne navaljuješ na dete koje ne puštaš u verski objekt jer je malo za religiju
ali zato ispiranjem mozga i davanjem lažnih informacija ublažavate tegobe i tako to
tek vi ste na šteti

Poslednja izmena:
Vratila se bh_citadela, čestitamo ramazan a ako je bila nemedicinska polemika o sunetu pročitaću sutra pp
sad me mrzi da ispravljam ko je zasro i ko je bio ljubomoran pa počeo da kidiše na sirotu decu
ako je razlog verski onda ostaviš verniku ne navaljuješ na dete koje ne puštaš u verski objekt jer je malo za religiju
ali zato ispiranjem mozga i davanjem lažnih informacija ublažavate tegobe i tako to
tek vi ste na šteti

Veličanstveni , i Isus je bio obrezan , čin obrezivanja proslavljate svake godine kao pravoslavnu Novu godinu ..

Danas sam posmatrala Beogradjane kako smerno provlače svoja tela kroz uzana prednja vrata. A onda sam ugledala šoferov prezrivi pogled...ulazim, kao i u uvek na zadnja.

Нисам испратио причу о том бусу у БГ.
У чему је проблем, неће раја да улази где јој се каже и мрзи их да купују карте ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back