skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Човек само крши законе природе по угледу на Бога. Јер жели да му створи још савршенија бића која ћему се дивити.
Може и тако да се формулише?

Не разузмеш односе природних и духовних закона и зато се не труди сам себи да мантраш закључке из криве основе изнедрених...

Узми ти неку лакшу тему за мозгање, веруј чики, није то за твој мозак и стил живота још увек за процесуирање...

Не разузмеш односе природних и духовних закона и зато се не труди сам себи да мантраш закључке из криве основе изнедрених...

Узми ти неку лакшу тему за мозгање, веруј чики, није то за твој мозак и стил живота још увек за процесуирање...

Kakav je zivot kad u
jednu casu stane
kako da zamolim zoru
da nikada ne svane

Zivim, jer Bog ima neki razlog
da me drzi u zivotu
i da mi cudom godine vrati
ja u tome ne vidim lepotu

Kakav je zivot gde se
ljubav bolom placa
mladost je tako kratka
i nikad se ne vraca

Kakav je zivot u kom
mesta sreci nema
sanjam a srce mi budno
sve je uspomena

da me drzi u zivotu
i da mi zlato bacaju pred noge

Жена је родила Бога.

Нису то теме за узнемирене умове после полемике, већ за мирна и спокојна места, где тај дух радости лакше може да се прихвати...

Дај ти неку другу мозгалицу, није слагање рубикове коцке за оне који не знају да упаре пар чарапа из прве...

aj ne prdi.
kad je počeo rat, imala sam malo dete, ali su zato svi muškarci iz moje porodice bili na ratištu i nisu bili nikakvi dobrovoljci već regularno mobilisani,
jb.ga, dužnost je nalagala da se ljudi odazovu tom pozivu, a ne da ko pič.ke pobegnu.
ne zameram onima koji su šatro kao bili neki vizionari, pa se nisu hteli upustiti u tu farsu zvanu ratovi u bivšoj jugi..svako zna i ima svoje razloge,
samo hvaliti se s tim....opet, bljaks:(

Mani me tog uličnog govora. Čovek ima pravo da kaže šta misli.A ti sudiš. Naravno da će ti rečenica početi sa "svi moji muškarci bili su na ratištu..." To te niko nije ni pitao. Nemam običaj da "prdim", da li tako pričaš i pred detetom!?

Жена је родила Сина Божијег.
То је исто.
Пантела је боготац!
Нису то теме за узнемирене умове после полемике, већ за мирна и спокојна места, где тај дух радости лакше може да се прихвати...

Дај ти неку другу мозгалицу, није слагање рубикове коцке за оне који не знају да упаре пар чарапа из прве...
Погоди шта је ово:

Миш има бркове, а мишица не.

:think:

Kakav je zivot kad u
jednu casu stane
kako da zamolim zoru
da nikada ne svane

da me drzi u zivotu
i da mi cudom godine vrati

Kakav je zivot gde se
ljubav bolom placa
mladost je tako kratka
i nikad se ne vraca

Kakav je zivot u kom
mesta sreci nema
sanjam a srce mi budno
sve je uspomena

da me drzi u zivotu
i da mi zlato bacaju pred noge

Bog nema nikakav razlog da te drži u životu. Ako ti nadješ razlog zašto treba da živiš, biće to pravo olakšanje za tebe. Spermatozoid i jajna ćelija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back