sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.244
Ćuti... Sreća tvoja pa nije crnaСамо на спорту носим ту боју. Морам да се пофалим да ми за недељу дана стиже ''куртка''. Црвена.![]()
Drugari. Pozdravljam vas. Moram da idem da zakažem kod tet'a doktorke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti... Sreća tvoja pa nije crnaСамо на спорту носим ту боју. Морам да се пофалим да ми за недељу дана стиже ''куртка''. Црвена.![]()
jomini® - Ц1 ширење мржње на теми: НАЦИОНАЛНИ САВЕТИ МАЊИНА ДИЖУ ГЛАС ПРОТИВ УС СРБИЈЕ /пети активни поен - бан 5 дана/
Човек само дир'о устав...
То је боја зрелог парадајза.
Само на спорту носим ту боју. Морам да се пофалим да ми за недељу дана стиже ''куртка''. Црвена.![]()

Па нисмо се ми претплатили на ту боју, аман.Само на спорту носим ту боју. Морам да се пофалим да ми за недељу дана стиже ''куртка''. Црвена.![]()
Па нисмо се ми претплатили на ту боју, аман.
Ајде...Ćuti... Sreća tvoja pa nije crna
![]()

Ćuti... Sreća tvoja pa nije crna
![]()
Šah u crvenom?
Dobar dan.![]()

Пази ово, брале. Самбо кимоно, 40 евра са свим дажбинама + 2 мајице са коловратом. Како каже лик, само за словенску браћу.
![]()
Јашта.Za Srbiju je to isto zlo.
Јел то за систему?Пази ово, брале. Самбо кимоно, 40 евра са свим дажбинама + 2 мајице са коловратом. Како каже лик, само за словенску браћу.
![]()
Lepo, a jel radi sam ili moraš da treniraš?
Kako? Zar se ne baviš misionarskim radom?
bavim se i? znam ja psihologiju ako na to mislis...
a misionarenje nije marketing iako lici

Ма џаба. Ја сам убеђен да би те Палма поцепо ко циганче слину.Мора, али то је задовољство и плус је на здравствено стање.
Јашта.
Јел то за систему?
Бес, објасни ти њему да је то више техника него наука
![]()
Виталиј Титов...![]()
хаххаха...
Бежи бре то, па то није племенита вештина, то је туча.
Брате, није ни ово време да може да се живи у складу са племенитом вештином. Seek and destroy.

Мада сам ја размишљао да кренем на систему, да научим да упијам батине.![]()
Али нећу, идем ја на пливање...
Нек се тучу они који волу!![]()

Теби остаје да црташ. Јел погађамо посао ел јок?
![]()
ПОНОВИО САМ СЕ ДАНАС.