skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
било би добро кад би све самозване песнике филозофе интелектуалце и осталу одвратну подлу покварену дволичну банду пацова што је деценијама тровала умове деце учећи их да је све негативно у ствари позитивно и усађујући им глупе лажне вредности у умове неко једноставно избрисао са радио тв станица и из новина. нешто као кад би се форматирао хард диск.

Надам се да ће скочити цена парадајзу, то би било веома слатко поскупљење за добробит свих.

Baki, da li si znao da si ti JHWH?
Ni ti ne ideš na nedeljno bogosluženje, ne voliš ikone, slavljenje Božića, Uskrsa, ne primaš sveštenstvo u kuću, ne glasaš na izborima i ne služiš vojni rok (prokleti dezertru). :eek:

Baki, da li si znao da si ti JHWH?
Ni ti ne ideš na nedeljno bogosluženje, ne voliš ikone, slavljenje Božića, Uskrsa, ne primaš sveštenstvo u kuću, ne glasaš na izborima i ne služiš vojni rok (prokleti dezertru). :eek:

Одслужио сам војни рок, обавезни продужетак сам прележао на психијатрији у Н.С. а дезертирао сам када су ме звали у резерву (више пута), појавим се увече у касарни, видим ситуацију и шмугнем, а они ме после траже и тако се играмо.

Одслужио сам војни рок, обавезни продужетак сам прележао на психијатрији у Н.С. а дезертирао сам када су ме звали у резерву (више пута), појавим се увече у касарни, видим ситуацију и шмугнем, а они ме после траже и тако се играмо.

Da ponovim... prokleti dezerteru. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back