Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.554
Добар дан Носфи. Рано си напустио воденицу, немој да ти сунце спржи крилца. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobar dan.
Nego drugar, da nisi i ti JS, i ti se plašiš krsta i svete vodice?
Nemojte tako, oni su iskonski hrišćani nastali 30-ih godina prošlog veka, koji se plaše krstića, svete vode i krvi.Tako mi Rasela Kroua.
У праву си. Кад ми дођу на врата, лепо их угостим, попију чај или сок, лепо се испричамо.
Ali da kao pravi domaćin skloniš ikonu i kandilo.
Добар дан Носфи. Рано си напустио воденицу, немој да ти сунце спржи крилца.![]()
Sta ces, muka me naterala. Dobro sam se zamaskirao.Pozdrav Ivane.Sta ces, muka me naterala. Dobro sam se zamaskirao.
Ставио си исту заштиту коју користиш и против деловања ХААРП-а?

Из “добровољног“ предавања имовине управи секте.

Članovi imaju i druge dobrovoljne verske aktivnosti, što bi mnogim apstinentima prijalo...
Pozdrav vampirče...

Članovi imaju i druge dobrovoljne verske aktivnosti, što bi mnogim apstinentima prijalo...![]()

Ти си зао човек.![]()
Nemojte tako, oni su iskonski hrišćani nastali 30-ih godina prošlog veka, koji se plaše krstića, svete vode i krvi.Tako mi Rasela Kroua.
Ти си зао човек.![]()
Koje Hrišćanstvo, nemaju oni veze sa hrišćanstvom, ne poštuju Sveto Trojstvo, za njih Hrist nije vaskrsao, nije se žrtvovao za iskupljenje grehova. To je jedno obično preduzeće, čije učenje nije okrenuto čoveku i njegovom spasenju, već organizaciji čiji je cilj neprestano privlačenje i lobiranje novih članova, zarad
skupljanja dobrovoljnih priloga i besplatne radne snage.
По томе ће познати да сте моји ученици ако будете имали љубав међу собом. ( Јован 13.35)
http://www.katiheta.net/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=315&Itemid=114
Ništa loše nisam mislio, mada se po tim njihovim skupštinama može svašta desiti...

Pa zar čika Rasel nije bio trgovac, samo je našao bolji način trgovine? Trgovina ljudskim umom, koja kao krajnji cilj ima materijalnu korist pojedinaca.
Наша Мона није таква!
Izgleda da nije, vidiš koliko joj ja nudim materiajlnu sigurnost, uz otvranje očiju, ali ona neće.
Svaka čast Baki koja si krvna grupa? Kada bi svaki deseti građanin Srbije dao krv 2-3 puta godišnje ne bi nikakvih problema sa nestašicom imali...
Наша Мона није таква!

Izgleda da nije, vidiš koliko joj ja nudim materiajlnu sigurnost, uz otvranje očiju, ali ona neće.
Ne ašikuje pre braka....
Nije lepo da joj pljujemo na firmu dok ona nije tu... Po njenom tumačenju, svi smo mi pomalo Nosferatu.
![]()
Dobar dan momci... Pa vas trojica, četvorica samujete ovde celo jutro...
A stvarno ne kapiram što je to toliki problem. Eto ja da mogu davala bih redovno, ali i ja sam pre za transfuziju....