Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Ti ne znaš kako je strašno biti devica.
што је страшније- бити девица из нужде или принуде?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne znaš kako je strašno biti devica.
ne znam nisam bila mada bi isla samo na Duran da sam htelaAaaaaaa...kako bilo na egzitu?

izmasiraj ga tiNije dobro tako, mislim, ne znam, pitaj Monu.

Odoh da se sam izborim sa onolikom lubenicom. Nije neka ogromna, samo 9 kila, ali kupujem od posebnog dilera, ne uzimam one iz Maksija i Ideje. Ovde znam kakva je roba, samo najbolje, Kao i vino.
Devojko, ti privlačiš samo te jake muškarce, pa to je impresivno.Da li si ušla na ulaz ili na bilo koja vrata!? Bus plus ne sme da opstane.

ne znam nisam bila mada bi isla samo na Duran da sam htela![]()
Malena se zove Katie Holmes. Ostavila malenog Toma zbog sajentologije, a to što je gej, to nije pominjala...sad joj prete sajentolozi, a dete će da dobije nikad.

Uglavnom kad polazim na pos'o trčim da stignem aFtobus pa ulećem na zadnja a kad se vraćam s' posla trčim da stignem pa ulećem na prednja a izlazim na ona koja su mi "najbliža".
Čekam ih na "zic" . Samo nek mi priđu :
![]()
![]()
umalo da zaboravim
![]()

(напокон изгуглала)
Симпатична је, а и ћера им се зове СУРи
Јадница, баш ми жао што се упетљала са секташем, јел' се и Кидманова развела од њега из истог разлога?

(напокон изгуглала)
Симпатична је, а и ћера им се зове СУРи
Јадница, баш ми жао што се упетљала са секташем, јел' се и Кидманова развела од њега из истог разлога?
gothic![]()
гледао сам их на Сајму.
Uglavnom kad polazim na pos'o trčim da stignem aFtobus pa ulećem na zadnja a kad se vraćam s' posla trčim da stignem pa ulećem na prednja a izlazim na ona koja su mi "najbliža".
Čekam ih na "zic" . Samo nek mi priđu
![]()
![]()
umalo da zaboravim
![]()

Sad? Pred spavanje? To može samo dalmatinski suvopičasti metabolizam. Ja bih sanjala strašne stvari...

У чему је разлика?![]()
Аааааа, схватила! (напокон)
Мада, стварно се скоро нисам бријала...![]()
![]()

Uh, njam.. .lepa, sočna, slatka... a ako treba u sred noći da se umokrim, ma nek' košta kolko košta.![]()
Vidim ja da će oko tebe biti dosta posla. Ali nisi jalovo tlo, ima tu nečega.
Kad ti se digne hernija, mislićeš da je infarkt.
izmasiraj ga ti![]()