Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Да се похвалим, један од организатора параде ( одржане ) је изјавио да ће полудети зато што се нисмо упознали коју годину раније.
el barem dobra..riba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да се похвалим, један од организатора параде ( одржане ) је изјавио да ће полудети зато што се нисмо упознали коју годину раније.
ja ne moogu da dilujem jer nikad nisam video droogu
Mora da si nosio uske pantalone.
pa ti imas problem sa patkom a ne ja
ako se drogiras uzmii bar kokain nemoj heroin, ok?
waaaaaaaahahhahhahahahhahaha, ne zasmejavaj meI ti sretneš patku samo na ogledalu, nemoj da se foliraš...![]()
a sta ceemo ako si u praa sto sam video vu i da se patka nje plasi?
Ја савета сачувај боже
Ако се не дорогираш како онда знаш разлику измешу те две дроге
Лондонке (црвене), црне панталоне, црна кошуља, мало ајлајнера (не нападно, већ овлаш), коса необавезна (фазон јутарње буђење), црвена трака око мишице и псећи ланац око врата.
Кежуал, рекао бих, ништа посебно, сеоска одора.
Ma jok, zgodna je nasa commie-lady...
Prikazala je jedanput sliku ovde, jeste da se na njoj videla samo noga, ali na osnovu onog sto sam video zakljucujem da uopste nije za bacanje. Ima tu posla za paju patka...![]()
el barem dobra..riba?
Tako šokirana si najbolja za akt.
obrazovan sam
obrazovan sam
da, totalno kezual, osobito to kezual ovlass sminkanjeЛондонке (црвене), црне панталоне, црна кошуља, мало ајлајнера (не нападно, већ овлаш), коса необавезна (фазон јутарње буђење), црвена трака око мишице и псећи ланац око врата.
Кежуал, рекао бих, ништа посебно, сеоска одора.
waaaaaaaahahhahhahahahhahaha, ne zasmejavaj me
Samo pušku i prazan šanažer Reff drugarica je kreativna, mogla bi nečija patka da skvikne....
Znao sam da si nam blizak kolega, po onom stavu o cig... romima. Bra'o!
obrazovan sam
da, totalno kezual, osobito to kezual ovlass sminkanje
Dovoljno si napisao, nastavi da se smeješ... A ja ću da budem tužan zbog zagorelog drugarčića...
drugar, ja volim sve dobre ljudee