- Poruka
- 201.050
Да се похвалим, један од организатора параде ( одржане ) је изјавио да ће полудети зато што се нисмо упознали коју годину раније.
Mora da si nosio uske pantalone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да се похвалим, један од организатора параде ( одржане ) је изјавио да ће полудети зато што се нисмо упознали коју годину раније.
a sta ceemo ako si u pravu i da se patka nje plasi?Mora da se nadjemo nasoj drugarici, da je upoznamo sa svim carima zivotinjskog sveta....
Она хајка на вукове што је била у Кули
Ti si žensko.
Од овог натерси жене не могу да дођу на ред и после ме неко пита за патку , ма иди молим те
Од овог натерси жене не могу да дођу на ред и после ме неко пита за патку , ма иди молим те
Misliš... gleda vuka, sanja patku?
a ja teebi rekoh da si ti pogresila red
pa ne moze decko da mi buude zensko
Zašto tebe pitaju za patku, kuku?
Crvenkapa je malo zbunjena, ne zna definisati prioritete...
Terasko tvoj novi avatar me istripovao da je Angel4U doš'o ovde u kavanu i baš me zbunio![]()
pa ja znaam drugarice ublesavila si see malko da se ne drogiras ju ju juПа не знам баш ко је од нас двоје погрешио ред
хахах немој да ме збуњуеш доживела сам шок
Где си другарице ја сам овде збуњена тотално
Мислиш на Легију и банду са Штолца ?
pa ja znaam drugarice ublesavila si see malko da se ne drogiras ju ju ju
Terasko tvoj novi avatar me istripovao da je Angel4U doš'o ovde u kavanu i baš me zbunio![]()
pa ja znaam drugarice ublesavila si see malko da se ne drogiras ju ju ju
Molim te da ne diluješ u kafani.![]()
Па све што сам прочитала и не ублесавила се