skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je veoma tolernatna kafana, ima ovde rojalista, republikanaca, četnika, partizana, po koji ujka ili balkija svrati, ima i komunista (oni će ti tražiti Manifest) ali i anarhista, vernika i samozvanih ateista, gejeva i navijača... pa ti biraj šta ti srcu drago.

Мени је најдражи овај анархиста, остали су ми килави.

Мени је најдражи овај анархиста, остали су ми килави.

Priča se po kafani da anarhista gaji neke retke biljke... neki šeri čeri, otkud znam, prob'o nisam.
A toliko ti je drag da sa njim najradije imaš seksa?
I jesi li video, novopridošla koleginica ZNA, voli kiseli kupus a ne onaj tvoj slatki, fak jea.

Priča se po kafani da anarhista gaji neke retke biljke... neki šeri čeri, otkud znam, prob'o nisam.
A toliko ti je drag da sa njim najradije imaš seksa?
I jesi li video, novopridošla koleginica ZNA, voli kiseli kupus a ne onaj tvoj slatki, fak jea.

Пољопривреда мора бити профитабилна, тржишна цена појединих култура је неприхватљива, пут ка самодовољности је трновит.
О сексу не волим путем тастатуре, преферишем блиски контакт.
Придошлица може под гиљотину, ако је Гулаг код Влајка тесан.

:mrgreen:izvini kiseli kupus je kiseli kupus,jos u zemljanoj posudi..joj..pozli mi kolko jedem,vec viri iz grla,i ruka mi drsce dok prinosim ustima jos samo jedan zalogaj..jos samo jedan pa da crknem oma.

Kolega preferira dsladak, sa puno mesa. Može i to, ali kad je sezona kiseloga domaćeg kupusa... uh, šta je lepše,. kuvan sa nekim suvim mesom ili u simbiozi sa mlevenim, možda kao podvarak...

2d8g77d.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back