red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas nema dopisivanja i PP. Ovde je sve transparento. Ne'š ok... ako o'š ajde u pravu kafanu i tačka.
jesam jer se ti bunis..sa nas dve si se dopisivao..
![]()
ti si pobegla kad sam poceo da nastupam otvorenije, a Cher je ostala... a sada elis mene da prestavis kao mlakonju... ccccc![]()
e da, ovo je yebarnik na otvorenom![]()
Ovo je veoma tolernatna kafana, ima ovde rojalista, republikanaca, četnika, partizana, po koji ujka ili balkija svrati, ima i komunista (oni će ti tražiti Manifest) ali i anarhista, vernika i samozvanih ateista, gejeva i navijača... pa ti biraj šta ti srcu drago.
Кисели купус ???!!!
Стиже пинцета !
Мени је најдражи овај анархиста, остали су ми килави.
Dobro vece.
Neka nova lica vidim.![]()
Priča se po kafani da anarhista gaji neke retke biljke... neki šeri čeri, otkud znam, prob'o nisam.
A toliko ti je drag da sa njim najradije imaš seksa?
I jesi li video, novopridošla koleginica ZNA, voli kiseli kupus a ne onaj tvoj slatki, fak jea.
Dobro vece.
Neka nova lica vidim.![]()
izvini kiseli kupus je kiseli kupus,jos u zemljanoj posudi..joj..pozli mi kolko jedem,vec viri iz grla,i ruka mi drsce dok prinosim ustima jos samo jedan zalogaj..jos samo jedan pa da crknem oma.
nisam znala da se zbog kupusa ide na giljotinu..onda to moze i da se isecka za salatu..na giljotini
![]()
Problem mu je što u ravnici nemaju kamen za bure. Ono malo što nađu korsite za lokalni sport - bacanje kamena s ramena.
ja jedio sto bacam jeste pegla kad je zafrljacim kroz prozor..ali gadjam ko Sekaricka
![]()
Čekaj... koju peglu bacaš, budi određenija?
Свашта са овим модераторима морају да науче богатство српског језика,сачувај Боже на правди Бога ме бановаше