Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
за оне који воле француски барок-
Merci, merci beaucoup.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
за оне који воле француски барок-

Iskreno, meni je svejedno. Boziji dom je Boziji dom, razlike izmedju pravoslavne i rimokatolicke crkve su ionako u sustini minimalne, "nas" hram ili "njihov", sve je to Boziji hram. Naravno da ne bih redovno isao u katolicku crkvu, ali bih uvek usao, zasto da ne. Pomilio sam se i u Bazilici Svetog Petra, jer u njemu su mosti Svetog Petra i Casne Verige, isto kao sto se molim u pravoslavnom hramu.

Iskreno, meni je svejedno. Boziji dom je Boziji dom, razlike izmedju pravoslavne i rimokatolicke crkve su ionako u sustini minimalne, "nas" hram ili "njihov", sve je to Boziji hram. Naravno da ne bih redovno isao u katolicku crkvu, ali bih uvek usao, zasto da ne. Pomilio sam se i u Bazilici Svetog Petra, jer u njemu su mosti Svetog Petra i Casne Verige, isto kao sto se molim u pravoslavnom hramu.
Labe, ne možeš na dve stolice da sediš.
To za mene nije hram u koji bih ušao (osim turistički) i u kome bih se prekrstio. Oni su od hrišćanstva otpali, a to što su masovni ne znači i da trebam da ih prihvatim. Ali svako od nas ima pravo na svoje poglede na svet, zar ne?
Tom logikom je i kuća JS Božiji dom? Da li bi ste se tamo vas dvojica pomolili?

ma, refke voli malo više međede no što bi trebao...![]()
ma, refke voli malo više međede no što bi trebao...![]()
sta je lose u tome otici u neki drugi hram? ne ides da se molis vec samo u posetu...
ja volim da posecujem tudje bogomolje...cisto iz radoznalosti...
Tom logikom je i kuća JS Božiji dom? Da li bi ste se tamo vas dvojica pomolili?
Kao Sajentolozi.
Oni su iz 20og.Lab je jasno napisao da se tamo prekrstio. To nije poseta.
ne banalizuj....![]()
Lab je jasno napisao da se tamo prekrstio. To nije poseta.
Ne, jer nasa Crkva dozivljava Rimokatolicizam kao "drugo plucno krilo" (ustase i papa na stranu). Recimo, covek krsten u katolickoj veri ne mora opet da se krsti kada "predje" u Pravoslavlje, i obratno.
JS su, sa druge strane, sekta iz 19. veka.Kao Sajentolozi.
Oni su iz 20og.
Mislis li da Bog mrzi Huanitu, finu staru katolkinju iz Meksika?
Lab je jasno napisao da se tamo prekrstio. To nije poseta.
i ja se prekrstim kad udjem u katolicku crkvu...nema tu niceg loseg, sama ruka podje..

Samo što to drugo plućno krilo ima kancer usled prekomernog pušenja. Ne poistovećujem se sa inkvizicijom i krstaškim ratovima, čak ni ako su neki išli pod moranjem.
Papu i ustaše ne može niko da razdvoji od katoličke crkve, oni su jedno.
Nemate kontrolu, treba kod doktora otići.![]()
Pa ne znam, to su tvoji pogledi, poglavari pravoslavnih crkava imaju druge poglede- od Moskovskog preko Vaseljenskog do Patrijarha Pavla. I nasa crkva je katolicanska, samo ne rimokatolicka (kaze tako u Simbolu Vere).
Jedine razlike izmedju nas i katolika su u poimanju prirode Svetog Duha i u naravno skakljivom pitanju Rimskog Biskupa, kojeg oni vide kao Papu a mi samo kao jos jednog "patrijarha".
Te inkvizicije, ustase i gresne pape nemaju nikakve veze sa verom. To su ljudi koji su (ili ce tek) odgovarati za svoja zlodela. Crkvu koriste kao paravan za svoja zla i perverzije i zato ce njihova kazna biti strasna, ali greska je ako njihove grehe poistovecujes sa Crkvom.
totalna anestezija bi me kostala 400 dolara...![]()
majecka inekcija pored zubitja će ti srediti stvar-ič nećeš da osetiš.....samo posle 3h da popiješ nešto protiv boliva..može malce džin+ toniq..ili votkica...ima da peeevaaaaš 
Pišeš da su to ljudi, kao da su odvojeni od crkve, a ona ih prikirva i štiti .Nije reč o pojedincima, već celoj latoličkoj crkvi. Da li su nekad osudili zločine ustaša? Šta su uradili po pitanju prebacivanja fašista u Južnu Ameriku? Jesu li osudili rad inkvizicije? Suviše je tu otvorenih pitanja. Neka hvala.
pazi, i oni postuju pravoslavnu crkvu, prekrste se i udju...ne znam za tebe ali ja u tome ne vidim nista lose...
To za mene nije hram u koji bih ušao (osim turistički) i u kome bih se prekrstio. Oni su od hrišćanstva otpali, a to što su masovni ne znači i da trebam da ih prihvatim. Ali svako od nas ima pravo na svoje poglede na svet, zar ne?