skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ВРАТИТЕ МИ ТЕМУ ПОСТАВЉЕНУ ПО СВИМ ПРАВИЛИМА ФОРУМА
:per::per::per:http://www.kurir-info.rs/poljak-obrisao-dpe-kaznom-hrvatskog-saobracajca-clanak-332309
Poljak obrisao d.pe kaznom hrvatskog saobraćajca

Pobesneo kada je policajac počeo da mu piše kaznu pa mu je iz ruku iščupao papir i počeo njime da trlja zadnjicuMAKARSKA - Poljak J.Z.L. (47) iz Katovica obrisao je zadnjicu kaznom hrvatskih saobraćajaca koji su ga ulovili u nepropisnom preticanju na putu za Vodice.

U kolima je vozio ženu i decu, a kada su mu policajci zatražili isprave počeo je da ih psuje, objavio je sarajevski Dnevni avaz.

List dodaje i da je pobesneo kada je policajac počeo da mu piše kaznu pa mu je iz ruku iščupao papir i počeo njime da trlja zadnjicu kao da je briše.

Kada su pokušali da ga privedu, oteo se i glavom udario u haubu policijskog automobila zaradivši posekotinu na čelu - tako tvrde policajci, a Poljak tvrdi da je posredi bila prekomerna upotreba sile.

Kad ciganče prosi a niko neće da mu da dinar
obama-snug-o.gif

’ајд’ куцај мало спорије по тастатури, не стижем да исправим све твоје постове да би били читљиви осталим корисницима. :tongue2:

Пробај ти упоредо да се свађаш на 4 теме, видео бих тебе !!!

Dobro jutro i tebi. Nisam ti ostavio ni malo jaretine, izvini.

kakva crna jaretina malopre sam se vratila od zubara...

vec nekoliko dana me bolucka naizgled zdrav umnjak koji je tek napola izrastao...odoh danas kod zubara, on kaze da zub mora da se Aperise jer krivo raste...:sad2:
necu na Aperaciju...:rida:

Uh, gadno. Ako bude aperacija umnjaka... verovatno ćeš i par šavova da imaš, i da sledećih nekoliko dana jedeš supice poluzatvorenih usta. Osim ako ne bude nešto malo lakša aperacija.
A možeš kao neki, da trpiš bol i nadaš se.

imala sam pre par godina operacuju kutnjaka, isto sam imala par savova i nije bilo strasno, posle par sati sa mogla da jedem...nadam se da ce i sad biti tako...:sad2:

ne mogu da trpim bol i nadam se jer zub raste krivo jos od korena i prouzrokuje mi uzasne glavovolje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back