skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne, meni je nekako neprijatno samo ako treba da proverim secer, uzorkom iz prsta.

meni to nije problem...problem nastaje kad moram da dam krv iz vene...:lol: to su vec prave neuroze i napadi panike...

moj lekar opste prakse kod koga i vadim krv kad je potrebno vec ima posebnu proceduru za mene: da mi nesto za smirenje, onda odem u laboratoriju, legnem na onaj zezaj i na jedvite jade dopustim da mi pridju...:lol:

meni to nije problem...problem nastaje kad moram da dam krv iz vene...:lol: to su vec prave neuroze i napadi panike...

moj lekar opste prakse kod koga i vadim krv kad je potrebno vec ima posebnu proceduru za mene: da mi nesto za smirenje, onda odem u laboratoriju, legnem na onaj zezaj i na jedvite jade dopustim da mi pridju...:lol:

i ja isto, mnogo mi je gadno iz veene, evo sad bih mogao da se onesvestim pisuci o toome

Uf, poznato mi je to iz mladjih dana :D Meni saka kad vadim krv iz prsta uvek pobeli skroz.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back